180-graders trådløst fiskeøjekamera fra D-Link

Nu bliver dit overvågningssystem endnu mere effektivt. Det nye kamera fra D-Link kan overvåge et helt rum

d-link

Det nye Wide Eye HD 180 Panoramic Camera (eller DCS-960L) er nyeste medlem i D-Links familie af overvågningsprodukter. Med denne lille sag kan du overvåge et helt rum med kun et kamera. Tidligere var de bedste kameraer begrænsede til et 130 graders synsfelt, men når kameraet når 180 grader, så behøver du overhovedet ikke panorere eller tilte for at se alt der sker i rummet.

Det nye kamera er oplagt til novicer der gerne vil have overvågning i hjemmet eller virksomheden. Blandt andet fordi kameraet både optager i HD, har integreret mikrofon, har automatisk nat/dag-optagelser, et indbygget bevægelsessensor, der kan indstilles til specifikke områder som vinduer eller indgangspartier, og en integreret lydsensor, der giver en alarm, hvis støjniveauet overstiger et fastansat niveau.

Features:

  • 180-graders synsfelt – det bredeste synsfelt på et fast forbrugerkamera. Ideelt til store rum eller rum med mange indgange.
  • HD 720P-videokvalitet – skarpe detaljer med HD-optagelser.
  • Unik De-Warping-teknologi – Teknologien fjerner støj og forvrængninger, så billederne bliver så skarpe som muligt.
  • Trådløs AC-forbindelse – Den seneste Wi-Fi-teknologi sørger for mere båndbredde og større rækkevidde.
  • Bevægelse- og lyddetektorer- Kameraet sender push-beskeder til din telefon, hvis den opfanger bevægelse eller lyd.
  • Lokal optagelse – integreret memory-kort i kameraet, så intet går tabt
  • Nattesyn – kameraet kan se op til fem meter i bælgmørke.

Læs også:

Ransomware går efter Office 365 Det er sikkerhedsspecialisten Avanan der advarer mod den nye Ransomware, Cerber, der er dukket op samtidig med at Office 365 kan fejre fem års fødsels...
Ny malware inficerer og overtager kontrollen på al... Det er forskere fra Kaspersky Lab, der har analyseret den malware, der har fået navnet Regin, der udmærker sig på flere områder. Dels er Regin udvikl...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1600 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?