27″ spilleskærm fra AOC

Med en WQHD-skærmopløsning på 2560 x 1440 pixels og en kort responstid på kun 1 ms henvender AOC Q2778VQE sig ikke kun gameren, også de professionelle brugere kan også få glæde af den imponerende skærm

aoc q2778 VQE

AOC har lige sendt en helt ny 27” skærm på gaden, AOC A2778VQE, der har et 16:9-format TN-panel med en betragtningsvinkel på 170° horisontalt og 160° vertikalt. Skærmopløsningen er på 2.560 x 1.440, så der er masser af detaljer i fuld HD.

Skærmen er nok rettet mod gamere, men det er næppe de eneste, der vil synes det er spændende med en responstid på 1 ms og masser af detaljer.

Skærmen har en DisplayPort-indgang for at sikre, at der kan overføres indhold i høj opløsning hurtigt og nemt, og så har den en lysstyrke på 250 cd/m².

Udover DisplayPorten, der bør være det naturlige valg, så er skærmen også forsynet med HDMI, DVI og D-Sub, så det er muligt at tilkoble en spillekonsol og flere computere til skærmen på samme tid.

AOC Q2778VQE har både den energibesparende Eco Mode- og e-Saver-funktion og lever op til bæredygtighedskrav som for eksempel EnergyStar 6.0 og TCO 6.0. AOC giver 3 års garanti på deres skærme.

AOC Q2778VQE er tilgængelig nu til en vejledende udsalgspris på 3.000 kroner.

Læs også:

Lenovo klar med ny ThinkVision-skærmeserie i Danma... Den nye generation af ThinkVision T-computerskærme fra Lenovo har fået et ergonomisk løft med deres LTPS-design, hvor LTPS står for Lift, Tilt, Pivot ...
Nye Philips skærme lover flotte farver og stilfuld... MMD, teknologivirksomheden bag Philips-skærme, lancerer tre nye skærme i deres E-serie - E9-modellerne, som kobler enestående design og ekstraordinær ...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1689 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?