Adobe dræber endelig Flash

Det har været ventet længe, men nu har Adobe så langt om længe annonceret at de vil stoppe opdatering og distribution af Flash Player

Steve Jobs var den første der så problemerne med Adobe Flash, da han tilbage i 2010 bandlyste Flash fra hans iPhone. Ikke alene krævede det for mange ressourcer at afvikle det var også alt for usikkert, og bygget til en mus ikke til et touch-skærm.

Tirsdag i sidste uge annoncerede Adobe så endelig, at de nu vil stoppe og distribuere deres Flash Player, og at det bliver i 2020 den såkaldte End-of-Life nås.

Der er nu næppe nogen der bliver specielt kede af det af det, for nettet bliver både hurtigere og mere sikkert uden dette sikkerhedsmæssige gennemhullede produkt.

Men indtil da bliver du og resten af nettet nødt til at finde ud af, hvordan du klarer det når du bliver mødt af steder der stadig gør brug for Flash.

Læs også:

Ny VR-teknologi gør det muligt at træde ind i doku... PDF’en er førende, når det kommer til digitale dokumenter, og der findes i dag milliarder af PDF-dokumenter på computere verden over. Men tænk, hvis m...
Adobe klar med nyt inden for Virtual Reality, 3D o... Årets IBC løber i år af stablen den 9.-13. september i Amsterdam, og Adobe præsenterer i den forbindelse en række nyheder i Creative Cloud og Marketin...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2012 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?