Adobe dræber endelig Flash

Det har været ventet længe, men nu har Adobe så langt om længe annonceret at de vil stoppe opdatering og distribution af Flash Player

Steve Jobs var den første der så problemerne med Adobe Flash, da han tilbage i 2010 bandlyste Flash fra hans iPhone. Ikke alene krævede det for mange ressourcer at afvikle det var også alt for usikkert, og bygget til en mus ikke til et touch-skærm.

Tirsdag i sidste uge annoncerede Adobe så endelig, at de nu vil stoppe og distribuere deres Flash Player, og at det bliver i 2020 den såkaldte End-of-Life nås.

Der er nu næppe nogen der bliver specielt kede af det af det, for nettet bliver både hurtigere og mere sikkert uden dette sikkerhedsmæssige gennemhullede produkt.

Men indtil da bliver du og resten af nettet nødt til at finde ud af, hvordan du klarer det når du bliver mødt af steder der stadig gør brug for Flash.

Læs også:

Adobe Stock udvider med ny søgeteknologi og PowerP... Den knap to år gamle stock-tjeneste Adobe Stock fortsætter med at vokse og indeholder i dag næsten 90 mio. forskellige fotografier, videoer, grafiske ...
Smæk på Lightroom 2015 Adobes Lightroom har altid været det program, som de fleste fotografer foretrækker til at fremkalde deres digitale billeder i. Men programmet har også...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1689 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?