Adobe giver oversigt over scannede dokumenter

Ny funktion i Adobe Scan sikrer at du let finder alle dine

Du kender det garanteret godt. Du tager et billede af et dokument som du gerne vil huske, og flere dage senere skal du så finde det igen. Men hvor mange billeder har du lige taget i mellemtiden?

Hvis du er bare lidt som jeg er, så tager du hundredevis af billeder på få dage, og det bliver hurtigt uoverskueligt at finde dine dokumenter frem igen.

Et af de programmer jeg er begyndt at bruge når jeg skal scanne dokumenter ind i min smartphone er Adobe Scan, og nu har dette lille gratis program fået en funktion jeg virkelig har savnet, nemlig muligheden for kun at vise dokumenter.

Det er ligemeget om du har brugt Adobe Scan til at tage billedet med, app’en bruger Adobes Sensei (deres AI), til at lede dine billeder igennem og kun vise dem der indeholder tekst.

Super fed funktion som kun gør app’en endnu bedre og mere funktionel.

Læs også:

Nye smartphones fra Samsung i glas og metal: Galax... I går præsenterede Samsung deres nye flagskibstelefoner Galaxy S6 og Galaxy S6 edge under World Mobile Congress. De er udformet i gode materialer og u...
Huawei viser smartphonevejen – igen På et stort pressemøde i London i dag præsenterede kinesiske Huawei to nye smartphones. P8 og P8max, begge mobile der ligger i den store ende af spekt...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1748 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?