Animations-app får nu videomuligheder

Det er den gratis animations-app, Spark Video fra Adobe, der nu har fået videofunktioner. Så nu kan du også bruge video, når du laver historier med Spark Video

Fremover kan brugere af animationsappen Adobe Spark Video arbejde med videosekvenser, udover de 25.000 stock-billeder, der i forvejen var tilgængelige. Man kan også bruge sine egne fotos eller uploade sin egen musik for at give sine historier den helt rette stemning. Det betyder kort og godt, at kan lave en flot video.

I en pressemeddelelse fortæller Jes Schyum:

”Video er det nye sort. Bare inden for den seneste måned har mere end 3 mio. små og mellemstore virksomheder delt en video på Facebook. Samtidig ved vi, at video kan øge konverteringsgraden med op til 80 pct. på hjemmesider. Vi håber, at mange, både virksomheder men også NGO’er og selvstændige, vil tage appen og de nye funktioner til sig, så de kan nå deres målgruppe med levende fortællinger.”

Adobe Spark Video-appen er gratis og kan hentes i App Store, og her er de fem nye videofunktioner i Adobe Spark Video:

  • Video, video, video: Tilføj video fra nettet, din pc eller kamerarulle.
  • Redigér med én finger: Vælg start- og sluttidspunkt for din video med blot en enkelt finger.
  • Forlæng videoklip: Hvis man vil fortælle meget med den samme video, kan man nu dele videoen op i to separate dele og trykke ‘fortsæt’. Så vil videoen fortsætte, og man har tid til at sige eller skrive, hvad man vil henover videoen.
  • Tilpas video til din stemme: Med et enkelt klik sørger Adobe Spark Video for, at videoen tilpasser sig længden af den tekst, du har indtalt.
  • Tilpas lydene: Tilføj et musiknummer for at give din video den rette stemning. Appen vil foreslå sange, men du kan også bruge dine egne favoritnumre. Derpå kan du markere de dele af en historie, der er særligt vigtig for publikum, og samtidig kan baggrundsstøj reduceres.

Læs mere om Adobe Spark Video her.

Læs også:

Momondo hjælper med i den digitale ferieplanlægnin... Momondo er bedst kendt som den portal hvor vi finder vores næste ferie eller flyrejse til den billigste pris. Men Momondo vil mere, og nu tilbyder de ...
Adobe dræber endelig Flash Steve Jobs var den første der så problemerne med Adobe Flash, da han tilbage i 2010 bandlyste Flash fra hans iPhone. Ikke alene krævede det for mange ...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1680 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?