AOC sender ny 4K-skærm på gaden

Den nye 4K UHD-skærm har høj billedkvalitet, elegant design og lynhrtig HDMI 2.0-forbindelse. Samtidig har den en responstid på kun et millisekund og Adaptive-Sync-Support

AOC U2879VF er navnet på den nye skærm fra AOC, den er rettet mod gameren, og derfor har AOC også gjort en del ud af de ting der er vigtige for de spillelystne.

Panelet på 28” kan gengive mere end en milliard farver, og har en opløsning på 3.840 x 2.160 pixels. Så udover gameren, er den også oplagt til folk der arbejder med video- og fotoredigering.

Der er masser af forbindelsesmuligheder på skærmen, nemlig DisplayPort 1,2a+, DVI og VGA-indgange og HDMI 2.0, der øger båndbredden op til 18 Gb/s.

Den har indbygget Picture in Picture-funktion, der gør det muligt at se indhold fra to forskellige kilder på samme tid.

Endelig har skærmen Flicker Free-teknologi indbygget, hvilket betyder at skærmflimmer bliver reduceret så dine øjne bliver beskyttet, og hvilket gør det behageligt at arbejde foran skærmen i længere perioder.

Skærmen kommer på markedet til marts og prisen kommer til at ligge på 2.999 kroner.

Læs også:

De nye philips Moda-skærme: Supertynde og ekstra b... Computerskærmene bliver stadig mere slanke og elegante, og Philips arbejder meget med at få designet deres skærme så de bliver så elegante som muligt ...
Ny 25” QHD-skærm med IPS-panel fra AOC Den nye skærm fra AOC er baseret på et IPS-panel, som giver en bredere betragtningsvinkel og en meget høj farvenøjagtighed. Den kombination af flotte ...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1748 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?