AOC sender ny 4K-skærm på gaden

Den nye 4K UHD-skærm har høj billedkvalitet, elegant design og lynhrtig HDMI 2.0-forbindelse. Samtidig har den en responstid på kun et millisekund og Adaptive-Sync-Support

AOC U2879VF er navnet på den nye skærm fra AOC, den er rettet mod gameren, og derfor har AOC også gjort en del ud af de ting der er vigtige for de spillelystne.

Panelet på 28” kan gengive mere end en milliard farver, og har en opløsning på 3.840 x 2.160 pixels. Så udover gameren, er den også oplagt til folk der arbejder med video- og fotoredigering.

Der er masser af forbindelsesmuligheder på skærmen, nemlig DisplayPort 1,2a+, DVI og VGA-indgange og HDMI 2.0, der øger båndbredden op til 18 Gb/s.

Den har indbygget Picture in Picture-funktion, der gør det muligt at se indhold fra to forskellige kilder på samme tid.

Endelig har skærmen Flicker Free-teknologi indbygget, hvilket betyder at skærmflimmer bliver reduceret så dine øjne bliver beskyttet, og hvilket gør det behageligt at arbejde foran skærmen i længere perioder.

Skærmen kommer på markedet til marts og prisen kommer til at ligge på 2.999 kroner.

Læs også:

Nye Philips skærme lover flotte farver og stilfuld... MMD, teknologivirksomheden bag Philips-skærme, lancerer tre nye skærme i deres E-serie - E9-modellerne, som kobler enestående design og ekstraordinær ...
To nye AOC AGON gamingskærme med kantløst design o... Takket være de nærmest usynlige kanter på toppen og siderne af skærmene, giver det “3-siders rammeløse” design gamere mulighed for at fokusere på dere...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2125 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?