AOC sender nye gamingskærme på gaden der skal eliminere lag og hak

De nye skærme benytter skærmteknologien AMD FreeSync, som sikrer at skærmen i samarbejde med et kompatibelt grafikkort, at hak på skærmbilleder bliver elimineret

aoc

AMD FreeSync er indbygget i de to nye AOC-skærme, G2460PF og G2770PF, og fungerer ved at synkronisere GPU’en og skærmens opdateringsfrekvens.

Den teknologi skulle give en gamingoplevelse ude hakkende billeder, samtidig med at opdateringsfrekvensen og hastigheden er på sit højeste niveau.

Det er dog ikke helt omkostningsfrit at få adgang til AMD FreeSync, for udover en af de to nye skærme fra AOC, skal du også sikre dig at dit grafikkort er kompatibelt, og det betyder blandt andet at det skal have DisplayPort. AMD FreeSync benytter sig nemlig af DisplayPort Adaptive-Sync.

Men tilbage til de to skærme. G2460PF og G2770PF har en opdateringsfrekvens på 144 Hz og en responstid på 1 ms. Skærmene har også en indbygget i-Care-teknologi der mindsker øjentræthed og belastninger for øjnene, og med en dynamisk kontrastratio (DCR) på 80 millioner.

Prisen på skærmene der lander på markedet i september er på hhv. 2.400 og 3.000 kroner.

Læs også:

Så er Acers første buede gamer-monitor med Nvidia ... Predator X34, som skærmens navn er, er en såkaldt UltraWide QHD G-Sync skærm med ZeroFrame, opdateringshastighed på 75Hz og med DTS-lyd. Den er design...
Flere skærme til Philips S-line og V-line Så kommer der nye skærme i Philips S7- og V7-serien. Disse skærmserier er både til virksomheder og til hjemmekontorbrugere. V7 er standardskærmen, uds...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1748 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?