AOC sender nye gamingskærme på gaden der skal eliminere lag og hak

De nye skærme benytter skærmteknologien AMD FreeSync, som sikrer at skærmen i samarbejde med et kompatibelt grafikkort, at hak på skærmbilleder bliver elimineret

aoc

AMD FreeSync er indbygget i de to nye AOC-skærme, G2460PF og G2770PF, og fungerer ved at synkronisere GPU’en og skærmens opdateringsfrekvens.

Den teknologi skulle give en gamingoplevelse ude hakkende billeder, samtidig med at opdateringsfrekvensen og hastigheden er på sit højeste niveau.

Det er dog ikke helt omkostningsfrit at få adgang til AMD FreeSync, for udover en af de to nye skærme fra AOC, skal du også sikre dig at dit grafikkort er kompatibelt, og det betyder blandt andet at det skal have DisplayPort. AMD FreeSync benytter sig nemlig af DisplayPort Adaptive-Sync.

Men tilbage til de to skærme. G2460PF og G2770PF har en opdateringsfrekvens på 144 Hz og en responstid på 1 ms. Skærmene har også en indbygget i-Care-teknologi der mindsker øjentræthed og belastninger for øjnene, og med en dynamisk kontrastratio (DCR) på 80 millioner.

Prisen på skærmene der lander på markedet i september er på hhv. 2.400 og 3.000 kroner.

Læs også:

Computerskærmen vokser – både i størrelse og kvali... MMD der udvikler og sælger Philips’ computerskærmen, er nu klar med en kæmpe computerskærm i meget høj opløsning, Philips BDM3270QP. Med sine 32” er d...
Guide: Sådan vælger du den rigtige skærm Der er en lang række forskellige mærker af skærme du kan vælge imellem. Men når vi kigge bort fra mærker, hvor personlige præferencer spiller ind, så ...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2125 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?