Apple AirPods endelig klar til salg i Danmark

Vi har hørt meget om dem, og endelig kommer de til Danmark, de nye trådløse headsets Apple AirPods

AirPods skulle være markant anderledes end noget du har set før. Blandt andet parres de med din iPhone ved at du åbner æsken med den og tapper på dem. På den måde bliver de parret med alle de enheder der er forbundet med din iCloud-konto, herunder Apple Watch, iPad og Mac.

Sensorer opfanger om AirPods er i dine øre, og afspiller kun musik når de er placeret der. Tag dem ud, og musikken sættes automatisk på pause.

Et dobbelt-tap på AirPods og Siri bliver aktiveret, og du kan nu bruge den stemmestyrede automatisk som er indbygget i alle Apple-enheder.

AirPods drives af den nye Apple W1-chip, som både skulle levere høj-kvalitet lyd og samtidig sikre en lang batterilevetid, nemlig op til fem timers kontinuerlig lyttetid på en opladning. Det medfølgende etui, er samtidig en oplader og alt i alt kan du få op til 24 timers lyttetid.

AirPods kan bestilles nu, og Apple over at de kan leveres allerede i næste uge, altså i god tid til julehandlen. Men du skal så også lige slippe 1.379 kroner for headsettet.

Tilbage står så om AirPods rent faktisk bliver siddende i øret – det vil kun en test vise, og her på redaktionen håber vi at vi snart kan komme til at teste de nye AirPods.

Du kan læse mere om AirPods her.

Læs også:

Sæson for nye headsets Bose er langt fra ukendt indenfor headsets, og de har lige lanceret ikke mindre end fire forskellige headset, QuietComfort 35, QuietControl 30, SoundS...
Apple introducerer 360-graders VR-videoredigering ... Det er en større opgradering som Apple har sendt ud til deres professionelle videoredigerings app, Final Cut Pro X. Det er blandt andet funktioner som...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1689 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?