Apple presser priserne op for alle smartphones

Her til aften sker det så. Den årlige lancering af ny iPhone, og sikkert også lidt mere. Analyst mener dog ikke at ny iPhone er det mest spændende

Tech-Test har snakket med Annette Zimmermann, Research Vice President for Personal Technologies hos Gartner. Hun har længe fulgt markedet for personlige enheder som smartphones og smarte ure. Hun er på plads ved lanceringen og har lovet os, at komme med en oversigt over, hvad der bliver lanceret.

Men alle de tekniske detaljer har allerede været ude. Stor skærm, ansigtsgenkendelse og stemmegenkendelse, nyt kamera og meget mere. Det skal vi nok komme tilbage til når vi har de præcise detaljer.

Men for Annette Zimmermann er et mest spændende, at med den nye iPhone, iPhone X, der vil Apple lancere en smartphone der kommer til at sætte rekord når det handler om pris.

“Prisen kommer til at ligge omkring 1.000 Euros/dollars og det er en ny rekord. Men high-end brugere vil være klart til at betale det, og jeg forventer at vi kommer til at se priserne stige i løbet af 2018. Altså priserne på smartphones generelt,” siger Annette Zimmermann til Tech-Test.

Mindre spændende for Danmark, men som dog kan være indikativt for hvad Apple arbejder på, er at hun forventer at de vil lancere Apple Pay i Tyskland i løbet af september.

“Det er et svært marked for dem, men et marked de er nødt til at få taget hul på,” slutter Annette Zimmermann.

Læs også:

Apple måske på vej med nyt iPad-lineup i marts Det japanske website Macotakara kan fortælle at til Apples kommende event i marts vil der blive frigivet en ny linje iPad Pro, og en 128GB iPhone SE s...
Masser af nyheder fra Apple Vanen tro så samler Apple sammen til deres store lancering i USA, og i år var det ingen undtagelse. Vi har samlet opdateringerne i denne artikel, så d...

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?