Apple presser priserne op for alle smartphones

Her til aften sker det så. Den årlige lancering af ny iPhone, og sikkert også lidt mere. Analyst mener dog ikke at ny iPhone er det mest spændende

Tech-Test har snakket med Annette Zimmermann, Research Vice President for Personal Technologies hos Gartner. Hun har længe fulgt markedet for personlige enheder som smartphones og smarte ure. Hun er på plads ved lanceringen og har lovet os, at komme med en oversigt over, hvad der bliver lanceret.

Men alle de tekniske detaljer har allerede været ude. Stor skærm, ansigtsgenkendelse og stemmegenkendelse, nyt kamera og meget mere. Det skal vi nok komme tilbage til når vi har de præcise detaljer.

Men for Annette Zimmermann er et mest spændende, at med den nye iPhone, iPhone X, der vil Apple lancere en smartphone der kommer til at sætte rekord når det handler om pris.

“Prisen kommer til at ligge omkring 1.000 Euros/dollars og det er en ny rekord. Men high-end brugere vil være klart til at betale det, og jeg forventer at vi kommer til at se priserne stige i løbet af 2018. Altså priserne på smartphones generelt,” siger Annette Zimmermann til Tech-Test.

Mindre spændende for Danmark, men som dog kan være indikativt for hvad Apple arbejder på, er at hun forventer at de vil lancere Apple Pay i Tyskland i løbet af september.

“Det er et svært marked for dem, men et marked de er nødt til at få taget hul på,” slutter Annette Zimmermann.

Læs også:

Store opdateringsdag fra Apple Det er hele vejen rundt, at iOS 10 er blevet opdateret. Apple selv fortæller at det er den største iOS opdatering nogensinde, og der er nyheder i Mess...
Apple på vej med MacBook Pro med OLED berøringsstr... Rygterne har verseret et stykke tid om den kommende lancering af nye MacBooks. Denne gang skulle det være kode inden i det nye MacOS Sierre der viser ...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1680 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?