BackBeat Go 3 fra Plantronics lover flere nuancer i musikken

Plantronics har lige sendt deres nye BackBeat Go 3 på markedet, et in-ear headset der lover støjfri hi-res-lyd fra de små lydisolerede ørepropper

Backbeat go 3

BackBeat Go 3 er det nyeste trådløse headset fra Plantronics, og de lover at det vil give dig en helt fantastisk lydoplevelse.

Alle komponenter og funktioner i headsettet er udvalgt til at levere den bedst mulige lytteoplevelse.

De er udstyret med seks-milimeter højttalerenheder i hver øreprop, så der leveres et bredere lydbillede og en vifte af frekvenser, der sikrer naturlig lyd og perfekt afbalancerede højde- og dybe toner.

Direkte på headsettet kan du besvare opkalde, springe et nummer frem eller tilbage, vælge næste musiknummer, justere lydstyrken, aktivere Siri eller Google Now via indbyggede tastefunktioner.

Headsettet leveres med tre størrelser ørepropper for at sikre komfort og en stabil pasform.

De lover også 6,5 timers lyttetid på en enkelt opladning.

Lidt specs

Levende, high-resolution lyd: Med Plantronics brugerdefinerede drivere og eksklusive lydformater kan du høre musik præcis på den måde, som kunstneren oprindeligt har tænkt, den skulle høres.

  • Svedafvisende design: Den eksklusive P2i nano-overflade sikrer, at musikken spiller videre selv under fugtige forhold og let regn.
  • Praktisk opladeretui (med udvalgte modeller): Det medfølgende opladeretui giver dig op til 13 timers ekstra batteritid, hvilket svarer til to fulde opladninger.

Læs også:

TEST: Backbeat 500 har god lyd og fin komfort Vi lytter alle til musik fra vores smartphone, og for ikke at forurene vores omgivelser med lyd, så er headsets blevet en væsentlig del af vores hverd...
Ultimate Ears Wonderboom ny lille højttaler lover ... Wonderboom er designet til musikelskere, der er på farten og ønsker deres musik fra det øjeblik de vågner, til det øjeblik de går i seng. Wonderboom h...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2006 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?