Batman: Arkham Knight-patch kommer til august

Hvilke problemer patchen kommer til at løse, fortæller Warner dog intet om

Farcen omkring Warner Bros. Interactive Entertainments håndtering af Batman: Arkham Knight har fået PC-gamere til at skære tænder i frustration. Som vi skrev tidligere på måneden, måtte Warner fjerne Arkham Knight fra hylderne, fordi PC-udgaven mildest talt var teknisk elendig. Nu lover udgiveren bod og bedring med en patch.

Patchen skal afhjælpe en lang række problemer, som spillet lider under, ifølge et blogindlæg på Steam. Warner fortæller i indlægget, at patchen kommer til august, men præcis hvornår og hvilke konkrete problemer patchen skal løse, nævner udgiveren intet om. Warner takker til gengæld spillets mange fans for deres tålmodighed og feedback.

Tålmodighed er dog et begreb, som forekommer fjernt fra vores tanker, når vi læser de mange vrede kommentarer til indlægget. Og hvorvidt Warner planlægger gratis DLC som kompensation for fadæsen, vil tiden vise.

Warner har tidligere udtalt, at PC-versionen ikke kommer i handel igen, før udviklerne har fixet spillets mange problemer.

Batman arkham night

Læs også:

Tekken lever! 2011 var året, hvor vi sidst kunne opleve et nyt Tekken-spil. Givet, i 2012 udkom Streetfigher X Tekken, der dog var en afstikker fra hovedserien, eft...
Battlefield: Hardline kommer til marts 2014 var året, hvor fans af Battlefield måtte leve uden et nyt kapitel i serien. Electronic Arts og Visceral Games besluttede, baseret på feedback fra...

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?