Batman: Arkham Knight-patch kommer til august

Hvilke problemer patchen kommer til at løse, fortæller Warner dog intet om

Farcen omkring Warner Bros. Interactive Entertainments håndtering af Batman: Arkham Knight har fået PC-gamere til at skære tænder i frustration. Som vi skrev tidligere på måneden, måtte Warner fjerne Arkham Knight fra hylderne, fordi PC-udgaven mildest talt var teknisk elendig. Nu lover udgiveren bod og bedring med en patch.

Patchen skal afhjælpe en lang række problemer, som spillet lider under, ifølge et blogindlæg på Steam. Warner fortæller i indlægget, at patchen kommer til august, men præcis hvornår og hvilke konkrete problemer patchen skal løse, nævner udgiveren intet om. Warner takker til gengæld spillets mange fans for deres tålmodighed og feedback.

Tålmodighed er dog et begreb, som forekommer fjernt fra vores tanker, når vi læser de mange vrede kommentarer til indlægget. Og hvorvidt Warner planlægger gratis DLC som kompensation for fadæsen, vil tiden vise.

Warner har tidligere udtalt, at PC-versionen ikke kommer i handel igen, før udviklerne har fixet spillets mange problemer.

Batman arkham night

Læs også:

Assassin’s Creed: Syndicate annonceret Ubisoft annoncerer det næste hovedkapitel i deres berømte og berygtede snigmoderserie, Assassin's Creed: Syndicate. Spillet foregår i London under den...
Den nye Alienware 13; VR bærbare computer på 13 to... Alienware 13 er en kraftfuld bærbar, hvor grafikken leveres af NVIDIA GeForce GTX 10-serien, og giver gamere mulighed for at få en VR-oplevelse - og e...

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?