Bedre processorer og længere batterilevetid til MacBooks

Apple har givet deres MacBooks en markant opdatering på både design og hardware

I dag har Apple lanceret en større opdatering af deres MacBook. De har fået de nyeste Intel-processorer, en bedre grafikydelse, hurtigere flash-lager og en ekstra times batterilevetid.

MacBook har også fået et unibody-kabinet i 100% metal, og fås nu med aluminiumfinish i fire farver – guld, sølv, space grey og rosaguld.

De har en 12” Retina-skærm og et tastatur i fuld størrelse. Force Touch er kommet til pegefeltet og den nye MacBook er udstyret med en usb-c-port.

Endelig er vægten nu nede på 0,92 kg og den er kun 13,1 mm tyk – i særhed en bærbar computer med masser af hestekræfter.

Den processor som de nye MacBooks har fået er en 6. generation dual-core Intel Core M, der kører 1,3 GHz men som kan køre op til 3,1 GHz ved hjælpe af Turbo Boost.

Grafikken leveres af den nye Intel HD Graphics 515 og giver ifølge Apple op til 25% hurtigere grafikydelse.

Apple lover også en imponerende batterilevetid. De lover op til 10 timers trådløs surfing på nettet og op til 11 timers afspilning af iTunes-film. Så her er der virkelig tale om en mobil computer.

MacBook er stadig super stille, for den har ingen bevægelige dele eller blæsere, hvilket vi er mange der sætter stor pris på.

Endelig kan Apple fortælle at i alle konfigurationer af 13” MacBook Air bliver 8GB hukommelse standard.

De nye MacBooks kan allerede i dag købes online og i Apples butikker samt udvalgte forhandlere. Den billigste model vil få en pris på 11.299 kroner og så går prisen ellers op alt efter konfigurationen.

MacBook

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2228 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?