De bedste over-ear hovedtelefoner lige nu

Med disse tre over-ear hovedtelefoner får du både sublim lyd, god komfort og effektiv støjreduktion. Her får du fuld valuta for pengene. Læs artiklen om tre gode over-ear hovedtelefoner lige her på Tech-Test

Af Thomas Salemonson, gæsteforfatter

Er du på jagt efter den ultimative lydoplevelse, når du køber hovedtelefoner, skal du som regel gå efter en model, der er over-ear. Det betyder ganske enkelt, at den dækker hele øret og dermed giver en bedre og mere effektiv støjreduktion. Jeg har testet tre af de allerbedste over-ear hovedtelefoner, du kan købe lige nu.

Sennheiser Momentum

Disse hovedtelefoner bliver i test efter test kåret som de bedste hovedtelefoner. Jeg er ikke uenig. Sennheiser Momentum giver en helt fantastisk god lytteoplevelse med den gode lydkvalitet og effektive støjreduktion, og er stadig sine nærmeste konkurrenter overlegen. Du får sublim lyd og rigtig god komfort, så du kan have hovedtelefonerne på meget længe uden irritation. Der desuden indbygget mikrofon i ledningen, og der medfølger et godt etui til beskyttet opbevaring, hvis man eksempelvis skal have dem med på farten. Sennheiser Momentum er en sikker vinder, hvis du vil have hovedtelefoner med den allerhøjeste lydkvalitet.

Audio-Technica ATH-M50X

Et par fantastisk alsidige hovedtelefoner, der bare leverer høj kvalitet, hvad enten du er derhjemme eller på farten. De kan særligt anbefales til studiebrug, men den gode komfort og sublime lydisolering gør Audio-Technica ATH-M50X uundværlig under eksempelvis transport. Du får flere valgmuligheder i forhold til ledningslængde og -type, da der følger hele tre forskellige ledninger med. Så kan du altid hurtigt og nemt skifte til den ledning, der mest praktisk lige nu. Hovedtelefonerne kan elegant foldes sammen og være i en taske. ATH-M50X fra Audio-Technica er lig med høj og enormt behagelig lydkvalitet til en rigtig fornuftig pris. Du kan sammenligne priser for M50X modellen her.

Philips Fidelio X2

Disse hovedtelefoner er absolut blandt de bedste fra Philips. Og når det gælder over-ear hovedtelefoner, er der ingen tvivl: Philips Fidelio X2 er de perfekte hovedtelefoner til hjemmebrug. De er behagelige at have på, og lyden er perfekt afbalanceret. Forgængeren Fidelio X1 var god, men efterfølgeren Fidelio X2 er bare rigtig god. Så er du på jagt efter et par fantastiske hovedtelefoner til musik, film eller måske gaming derhjemme, så behøver du ikke lede længere. Philips Fidelio X2 leverer varen. Du kan nemt skifte mellem forskellige længder kabel efter behov, og Philips har her fundet den perfekte balance mellem komfort og lydkvalitet. Sammenlign priser her.

Produktinformation Sennheiser Momentum

 • Produktnavn: Momentum
 • Producent: Sennheiser
 • Type: Over-ear
 • Set til: 2490,00 kroner
 • Mere information hos sennheiser.com

Bedømmelse Sennheiser Momentum
God komfort og sublim lydkvalitet. Her fuld valuta for pengene, når det kommer til lytteoplevelser. Sennheiser har med Momentum skabt et par unikke hovedtelefoner ud over det sædvanlige.
Produktinformation Audio-Technica ATH-M50X

 • Produktnavn: ATH-M50X
 • Producent: Audio-Technica
 • Type: Over-ear
 • Set til: 1189 kroner
 • Mere information hos audio-technica.com

Bedømmele Audio-Technica ATH-M50X
Skønne hovedtelefoner til en rigtig fornuftig pris. Meget alsidige og gode til både hjemmebrug og på farten. Giver god lydisolering og lyden er lige i øjet og meget behagelig. Her får man virkelig meget hovedtelefon for pengene.
Produktinformation Philips Fidelio X2

 • Produktnavn: Fidelio X2
 • Producent: Philips
 • Type: Over-ear
 • Set til: 1849
 • Mere information philips.com

Bedømmelse Philips Fidelio X2
Ganske enkelt perfekt til musik, film og gaming derhjemme. En mere end værdig efterfølger til Fidelio X1. Fornuftig lydisolering, god komfort og sublims afbalanceret lyd gør disse hovedtelefoner til et rigtig godt køb.

Læs også:

Ny OMEN X bærbar fra HP en stærk gamer-laptop I dag forlanger seriøse gamere konfigurerbar ydeevne på samme niveau som en stationær pc for at have adgang til markedets bedste frame rates og hurtig...
Logitech G lancerer PRO Gaming Headset Logitech har netop lanceret G Pro Gaming Headset, der tilyder lyd i esports-klassen og features for professionelle og konkurrencemindede gamere. Heads...

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?