Beolab 50, ny spændende højttaler fra Bang & Olufsen

Den nye tophøjttaler fra Bang & Olufsen er en flot kombination af spændende lyd og smukt design

BeoLab 50 er den første højttaler, der udspringer direkte fra Bang & Olufsens meget spændende BeoLab 90, som har sat helt nye standarder for high-end-højttalere. BeoLab 50 kan, ifølge en pressemeddelelse fra Bang & Olufsen, takke den akustiske forskning og teknologiske udvikling bag BeoLab 90 for sin performance, og den deler flere funktioner med denne milepæl inden for lyd.

Den nye BeoLab 50 skulle leverer en speciel lydoplevelse takket være sit design og sine lydstyringsteknologier, som sætter ind, når der er behov for det. Højttalerens markante udseende afspejler de anvendte teknologier og passer elegant ind i enhver indretning.

Stor lyd i kompakt format

BeoLab 50 er slank og høj og har afrundede, bløde linjer og synlige kanter. Med sine polerede aluminiumsoverflader og egetræslameller deler den en række træk med andre af Bang & Olufsens nyere produkter.

Den nederste del af højttaleren er designet til visuelt at løfte højttaleren op fra gulvet, så den får et let og klart visuelt udtryk.

Avanceret lydtilpasning

BeoLab 50 er som BeoLab 90 udstyret med Active Room Compensation teknologien. Ved hjælp af en ekstern mikrofon måler BeoLab 50 de fysiske akustiske omgivelser og danner på baggrund af disse data specialtilpassede kompensationsfiltre, som optimerer lyden i de foretrukne lyttepositioner eller i hele rummet.

Bang & Olufsens helt egen Acoustic Lens Technology styrer spredningen af de højere frekvenser fra højttalerens top. Linsen spreder lyden via Beam Width Control i enten 180-grader – ideelt ved sociale sammenkomster eller film – eller i lydtilstanden Narrow, hvor lyden orienteres mod et dedikeret “sweet-spot”.

Når BeoLab 50 tændes, løftes linsen elegant og kontrolleret fra sit diskret oplyste skjul på toppen af højttaleren.

Trådløs kvalitet i særklasse

BeoLab 50 kan betjenes via Bang & Olufsen appen. Fra appen er det også muligt at oprette og gemme forskellige lyttepositioner, som man kan vælge afhængigt af ens præferencer og aktuelle lytteposition.

Et sæt BeoLab 50’ere forbindes indbyrdes via Digital Power Link i en master-slave-konfiguration. De forskellige lydkilder sluttes til på master-højttalerens omfattende tilslutningspanel. Som et supplement til den kablede forbindelse er højttaleren desuden udstyret med trådløs multikanalsstreaming, som er baseret på den meget driftssikre og robuste WiSA-teknologi.

BeoLab 50 er en aktiv højttaler på hele 2.100 watt. Den fås i udvalgte Bang & Olufsen butikker verden over i august 2017. Vejl. Udsalgspris 99.995 kroner pr. stk.

Læs også:

Knald på farverne i nye headset fra Philips Sommeren er over os, og mange af os kommer til at rende rundt med headsets i ørene når vi lytter til vores favoritmusik. Så hvorfor ikke forene den go...
I am Sound Blaster, hear me Roar! Mangesidig højttaler Vi må ikke glemme, at én transportabel Bluetooth-højttaler ikke kan konkurrere med stereooplevelsen i stuen, hvor gulvhøjttalern...

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?