Bliv Danmarksmester i Excel

Er du en haj til Excel, og vil du godt vise det til andre, så har du nu muligheden. Microsoft afholder nemlig DM i Excel d. 11. februar

Microsoft Excel

Excel har over 30 år på bagen, og fra at være en ganske simpelt elektronisk regneark, så er Excel i dag et super avanceret værktøj, der kan langt mere end blot vise tal i rækker og kolonner.

I dag bruges Excel da også til alt lige fra husholdningsbudgetter til analysegrundlag for forretningsstrategiske beslutninger, og gennem tiderne er Excel blevet brugt på et utal af spændende og kreative måder.

Det er blandt andet blevet brugt til at skabe tradition japansk kunst, til rollespil, musikvideoer og pixel art. Men det er dog hverken musikvideoer eller kunst som deltagerne i DM for Excel vil blive testet i.

”I mesterskaberne bliver deltagerne testet i forskellige discipliner, og de bliver testet både på tid og på analytisk tænkning. Udover klassiske discipliner kommer vi også til at køre en freestyle-runde i finalen, som Microsoft Gold Learning Partner 4D A/S har udviklet, hvor deltagerne skal udforske Det nye Office og Power BI – hvilket vil sige, at de skal tænke lidt mere visuelt og fremstille data, så vi andre dødelige også forstår indholdet,” siger Anne-Marie Gjellerup, Office Product Marketing Manager hos Microsoft Danmark.

Der vil være to kvalifikationsrunder, hvor deltagerne skal testes i tre forskellige opgaver:

  • 100 meter regneark
  • Graf-ballet
  • Formel-brydning

De tre finalister går videre til finalen, som finder sted den 11. februar i Microsofts nye domicil på Kanalvej i Lyngby.

Der findes meget mere info på www.microsoft.dk/ExcelDM

Læs også:

Microsoft klar med specifikationer til Windows 10 ... Der er ingen tvivl om, at VR er et af de helt hotte emner for tiden, og mens HTCs Vive og Oculus Rift bruger deres egen software, så vil Microsoft bru...
Endelig kommer Surface Book til Danmark Microsoft vakte en del opsigt ved præsentationen af Surface Book, der er selskabets første egenudviklede laptop. Det strømlinede og minimalistiske des...

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?