Blues trådløse high-end-høretelefoner lanceres i Danmark

Satellite er de første trådløse høretelefoner på markedet med indbygget forstærker samt to dedikerede støjreducerende drivere - én dedikeret til støjreducering (ANC) og én til lyden. Det gør det muligt for Satellite at levere kompromisløs hi-fi-lyd, der kan tilfredsstille selv de mest audiofile lyttere. Og snart kan de købes i Danmark

Som de første høretelefoner nogensinde kombinerer Satellite ægte audiofil lyd med den trådløse oplevelse. Takket være en indbygget forstærker med to separate drivere leverer Satellite en hi-fi- lydoplevelse, hvor der aldrig gås på kompromis med kvaliteten. De trådløse høretelefoner er designet til at sikre optimal ydeevne, komfort og lydisolering – samtidig med, at de kan foldes sammen, så de er lette at have med på farten. Kombineret med 4.1 Bluetooth-teknologi og mulighed for Apt-X-tilslutning sætter Satellite nye standarder for den moderne lydoplevelse.

Trådløs lydoplevelse uden sammenligning

Med tilføjelsen af Satellite omfatter Blues anmelderroste serie af høretelefoner nu også en trådløs model i et nyt sammenklappeligt design. Takket være høretelefonernes indbyggede analoge forstærker, kan brugere opleve ægte trådløs hi-fi-lyd fra deres computer, telefon eller anden mobil enhed.

Kombinationen af Satellites proprietære forstærker og Blues specialfremstillede og omhyggeligt fintunede 44mm dynamiske drivere med høj respons sikrer, at alle detaljer i musikken fremstår kraftige og klare.

Satellite er de eneste høretelefoner på markedet, som lukker al uønsket støj ude, uden at det går ud over musikken. I stedet for ét par drivere – som skal sørge for både ANC og lyd – benytter Satellite to drivere i hver ørekop, hvoraf den ene er dedikeret udelukkende til støjreducering og den anden til lyden. På den måde kan man lytte til sin yndlingsmusik i hi-fi-kvalitet, helt uforstyrret.

Sofistikeret design sikrer sonisk oplevelse

Satellite er designet til at sikre optimal ydeevne, god støjreducering og høj komfort. Ørekoppernes udformning sørger for akustisk præcision samt et rigt og detaljeret lydbillede – og bidrager dermed til en fintunet sonisk lydoplevelse. Høretelefonerne er kompakte og kan foldes sammen, så de nemt kan være i det medfølgende etui – og på den måde opbevares sikkert, når man har dem med sig.

Desuden medfølger et tre meter langt lydkabel, så man også kan bruge Satellite til analog musikafspilning – så man fx kan bruge dem med vintage lydudstyr eller til at lytte til musik og se film under flyveture. Satellite kan både bruges med forstærkeren slået til – for at opleve høretelefonernes fulde potentiale, men de fungerer også i analogt mode som passive høretelefoner (dvs. uden forstærker), hvis man ønsker at spare på strømmen. Satellite kan levere op til 24 timers trådløs afspilning uden forstærker – og op til 8 timer med forstærker og aktiv støjreducering slået til.

Pris og tilgængelighed

Satellite kan fra næste måned købes til en vejledende udsalgspris på 3.390 kr.

Læs også:

Rejse-hovedtelefoner fra Harman bliver nu trådløse... Harman har lige lanceret en ledningsfri version af deres kendte AKG N60 NC hovedtelefon, og den er oplagt som rejsekammerat på rejsen. Ifølge Futur...
Trådløs opladning til skrivebordet De fleste, der sidder foran computeren som en del af deres arbejde, har sikkert deres mobiltelefon liggende lige ved hånden det meste af tiden. For de...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2130 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?