B&O PLAY opdaterer teknologien i BeoPlay A2 og Beolit 15

Samtidig har farverne også fået en udvidelse med en ny ”natural” farve

B&O PLAY

Design og funktionalitet går hånd i hånd i B&O PLAYs produkter, og derfor har det været naturligt for dem at opdatere såvel det ydre som det indre.

BeoPlay A2 og Beolit 15 har fået den nye ”natural” farve og så er det blevet muligt at parre to BeoPlay A2 eller to Beolit 15 enheder sammen, hvilket giver en mere kraftfuld stereooplevelse.

Med aptX-standarden, som både BeoPlay A2 og Beolit 15 understøtter er det nu muligt at få lyd i særklasse via Bluetooth og streaming, og minimal komprimeringsrelateret forsinkelsestid.

BeoPlay er en kraftfuld bærbar Bluetooth-højttaler med True360 multiretningslyd, som gør, at alle i nærheden af højttaleren får samme gode lyd. Batteriet har en levetid på op til 24 timers kontinuert musikafspilning. Læs mere om BeoPlay A2 her.

Beolit 15 har også Bluetooth, True360 lyd og en batterilevetid på op til 24 timers. Læs mere om Beolit 15 her.

Prisen for BeoPlay A2 er 2.799 kroner

Prisen for Beolit 15 er 3.799 kroner

Læs også:

Klassens tykke dreng overskygger kammeraterne Bluetooth-højttalere er efterhånden ikke længere et særsyn. UE Wonderboom flyder ovenpå i det ellers oversvømmede højttaler-marked. Årsagen er ikke, a...
Ny trådløs højttaler fra Bose med både Bluetooth o... SoundTouch 10 fra Bose er kun 21,2cm høj, 14,1cm bred og 8,7cm dyb. Den kombinerer Boses digitale signalbehandling med den nye Unidome-transducer, som...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1605 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?