Brother gør det markant billigere at printe

Brothers nye DCP-J785DW alt-i-én printer kan rumme blæk nok til op til to års forbrug, og det gør printeren til en af de billigste i drift på det danske marked

DCP-J785DW DCP-J785DW

Den største udgift til driften af en moderne printer, er blækpatronerne, ligegyldigt om den anvendes af private i hjemmet eller erhvervsmæssigt på kontoret.

Men for fans af Brothers printere, er der godt nyt – for deres første medlem af en ny ”inkbenefit” familie af alt-i-én modeller – DCP-J785DW – giver op til 74% besparelser i forhold til almindelige printere i dag. Besparelsen er baseret på driftudgifterne over tre år, oplyser Brothers.

Prisen pr. udskrevet side kan således komme helt ned på 8 øre i sort/hvid og 53 øre i farver.

Større patroner er hemmeligheden

DCP-J785DW er en videreudvikling af de velkendte Brother alt-i-én-printere, men den bruger større patroner end normalt.

– Læs også: HP lancerer verdens mindste All-in-One printer

Inkbenefit-patronerne indeholder mere blæk og kan derfor udskrive op til 2.400 sider i sort/hvid eller 1.200 sider i farver, før der skal skiftes til en ny.

Brothers nye DCP-J785DW er en kompakt alt-i-én maskine, der kan printe, scanne og fotokopiere i farver.

Ifølge en Brother-analyse svarer det til omkring to års forbrug for en almindelig familie, men målgruppen for DCP-J785DW er snarere dem, som printer endnu mere.

Samme analyse blandt 509 hjemmebrugere viser, at næsten halvdelen i dag udskriver 200 sider om måneden.

Udskrifthastigheden er 12 udskrifter i minuttet i sort/hvid og 10 udskrifter i farver. Print kan foregå til kant af hensyn til fotos, og man kan udskrive på begge sider af papiret (duplex) for at spare yderligere på udgifterne.

– Læs også: TEST: Sej 3D-printer og problematisk 3D-scanner

Printeren har Wi-Fi, smarte Brother apps til scanning og kopiering – og der kan scannes til, og printes direkte fra, smartphones og tablets samt cloud services som Dropbox, Microsoft OneDrive® eller Google Drive™.

Priser og levering

DCP-J785DW står klar hos Brothers mange danske forhandlere fra juli.

Prisen er 1.359 kr. ekskl. moms eller 1.699 kr. inkl. moms.

– Læs også: Bærbar printer til iPad og iPhone

Blækpatronerne koster 187 kr. ekskl. moms (234 kr. inkl. moms) for den sorte og 108 kr. (135 kr. inkl. moms) for hver af de tre øvrige farver (gul, cyan og magenta).

Læs også:

Let udskrivning fra Android-enheder At udskrive fra en Android-enhed er ikke altid lige let. I langt de fleste tilfælde kræver det en app fra den pågældende printerfabrikant, som så kun ...
Udskriv direkte fra nettet med ny printer fra Cano... PIXMA MG3650 er den nyeste alt-i-en inkjet printer fra Canon. Den er trådløs og kan - som alle printere i dag, både scanne, kopiere og printer trådløs...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1826 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?