Computerskærmen vokser – både i størrelse og kvalitet

Ny Philips BDM3270QP-computerskærm med QHD-opløsning, Flicker-free- og MultiView-teknologi snart klar

Philips BDM3270QP

MMD der udvikler og sælger Philips’ computerskærmen, er nu klar med en kæmpe computerskærm i meget høj opløsning, Philips BDM3270QP. Med sine 32” er det en helt ny skærmstørrelse fra Philips, og så kommer den med en Quad HD-opløsning (Quad High Definition), som gør grafikken endnu mere levende og øger billedeoplevelse.

Skærmen har en opløsning på 2.560 x 1.440, så udover den fysiske størrelse, så giver den store opløsning ekstra meget plads på skærmen, og det at arbejde med flere vinduer på en gang bliver lettere end før.

Farvegengivelsen når op på ikke mindre end 1.074 milliarder farver og en intern 12-bit billedbehandling skulle give skærmen naturlige farver uden gradationer eller color-banding. Endelig har den indbygge flicker-free-teknologi, hvilket skulle gøre det lettere at justere lysintensiteten og minimere flimren dermed få en endnu bedre billedeoplevelse.

Hurtig forbindelse

Takket være tilslutningsmuligheder til digitale kilder med høj båndbredde så som DisplayPort (dataoverførsler i en hastighed på op til 10,8 Gbps), HDMI og Dual link DVI kan Philips BDM32 vise indhold i QHD-opløsning uden nogen forsinkelse. De indbyggede stereohøjtalere komplementerer billedoplevelsen yderligere. Skærmen kommer også med MultiView-teknologi, så brugeren kan arbejde på to enheder samtidigt – for eksempel en bærbar computer og tablet – da skærmfladen kan opdeles i to for at se indhold fra begge enheder. Philips-skærmen har også MHL-support, så man kan streame mobilt indhold til de 32 tommer (samtidig med at man oplader enheden).

Den nye Philips 32” BDM3270QP/00 QHD-skærm er på markedet i maj til en vejledende udsalgspris fra 5.299 kroner.

Emne data
LCD panel type – size AMVA LCD
Backlighting technology W-LED
Panel size 32″ / 81.3 cm
Optimal resolution 2560 x 1440 @ 60Hz
Aspect ratio 16:9
Viewing angle 178º (H) / 178º (V) @ C/R > 10
Brightness 300 cd/m²
Brightness uniformity 93% ~ 105%
Display colors Color support 1.07 billion colors
MultiView PIP/PBP mode – 2x devices

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?