Dit racerhold må vente

Ubisoft udskyder en vigtig titel indtil jul. Den officielle årsag, finpolering

Franske Ubisoft udskyder atter deres længe ventede sociale racerspil, The Crew. Nu udkommer spillet den 2. december.  

I en officiel udtalelse siger Julian Gerighty, Creative Director, at man fortsat ønsker at levere det bedst mulige spil. Udtalelsen kommer efter, betatesten af The Crew er blevet afsluttet. Betatesterne har kritiseret spillet, hvormed Ubisoft melder ud, at de har brug for tre uger mere i forhold til planen til at finpolere spiloplevelsen. 

The Crew er et socialt racerspil, hvor du og dine venner skal samarbejde i teams om at gennemføre ulovlige missioner. Spillet har en åben verden, hvor du selv bestemmer retningen, og hvilke missioner du vil påtage dig. 

Evolution Studios udgiver det sociale racerspil, Driveclub, i morgen, onsdag. Spillet udkommer eksklusivt til PlayStation 4, og det er Sonys store satsning her i efteråret, hvormed det kan spekuleres i, at to sociale kørespil med en måneds mellemrum ville være for meget. 

The Crew udkommer til Xbox One, Xbox 360 og PlayStation 4. 

Læs også:

Sennheiser lancerer lydudstyr til elitegamere og e... Sennheiser er godt kendt som leverandør af lydudstyr til kontoret og ikke mindst til lydstudier. Men faktisk så har Sennheiser også en lang række prod...
Fallout 4 får en overraskende udgivelsesdato Rygtemøllen har i løbet af E3 sviret med udgivelsesdatoer i 2015, men få har turde tro på det, fordi spilbranchen normalt annoncerer spil to-tre år fø...

Del artiklen på