E3: Et af Konamis sidste store krampetræk

En af Konamis sidste stortitler til konsollerne får en dyster og eksistentialistisk handling.

Konami

Japanske Konami er på vej væk fra konsolmarkedet, men det sker ikke uden et af forlagets største franchises rammer butikkerne. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain har ikke kun fået en udgivelsesdato under E3 – Konami afslører også en mere filosofisk vinkel på spillets historie.

Metal Gear V: The Phantom Pain handler om den aldrende Solid Snake, som hjemsøges af sin fortid, og det fører til en eksistenskrise hos elitesoldaten. For hvorfor tilhører man en bestemt nation? Og hvad er det man kæmper for?

Trailerens meget japanske præg på historiefortællingen kan være lettere forvirrende, men den giver et godt indblik i de spørgsmål, som spillets handling rejser.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain udkommer den 1. september til PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One og Xbox 360.

Læs også:

Kendt MMO-mus smider halen Alene navnet Naga Epic Chroma viser, at Razers opdaterede udgave af Naga-musen skal appellere til hardcore gamere. MMO-musen smider ledningen, du kan ...
The Sims 4 indtager Mac I dag præsenterer EA og Maxis The Sims 4 til Mac-brugere over hele kloden. Ejer du allerede spillet, hvilket hidtil kun har været tilgængeligt til pc,...

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?