E3: Et af Konamis sidste store krampetræk

En af Konamis sidste stortitler til konsollerne får en dyster og eksistentialistisk handling.

Konami

Japanske Konami er på vej væk fra konsolmarkedet, men det sker ikke uden et af forlagets største franchises rammer butikkerne. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain har ikke kun fået en udgivelsesdato under E3 – Konami afslører også en mere filosofisk vinkel på spillets historie.

Metal Gear V: The Phantom Pain handler om den aldrende Solid Snake, som hjemsøges af sin fortid, og det fører til en eksistenskrise hos elitesoldaten. For hvorfor tilhører man en bestemt nation? Og hvad er det man kæmper for?

Trailerens meget japanske præg på historiefortællingen kan være lettere forvirrende, men den giver et godt indblik i de spørgsmål, som spillets handling rejser.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain udkommer den 1. september til PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One og Xbox 360.

Læs også:

Kinesiske Obox rammer Europa i 2016 Snail Games ønsker at konkurrere med Microsoft og Sony. Kinas svar på Vodafone og British Telecom præsenterede deres Androidbaserede spilkonsol, Obox,...
Pensionister udsættes for GTA V! En fordel ved at skrive om spil er, at man til tider støder på små perler, når internettet trawles for nyheder og relevante indlæg til Tech-Tests læse...

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?