E3: Sony slipper tyven løs!

Sony viser, at PlayStation 4 har musklerne til at trække detaljeret grafik og hæsblæsende biljagt.

uncharted

Uncharted 4: A Thief’s End er et af de mest længe ventede titler til PlayStation 4. Sony brugte E3-spilmessen til at demonstrere gameplayet i en syv minutter lang trailer – forbered dig på action og skønhed!

I løbet af de syv minutter demonstrerer spillets udviklere, Naughty Dog, hvordan Nathan og Sully befinder sig i en tæt befolket markedsplads med masser af farver og lys, da en lokal militia angriber. Traileren viser, hvordan makkerparret bliver nødt til at samarbejde og kommunikere for at overleve.

For Uncharted 4 byder på nye udfordringer, når du kæmper mod dine fjender. Først og fremmest kan du ikke gemme dig for evigt bag dit dække, når kuglerne flyver. Du bliver nødt til at bevæge dig, fordi dit dække ødelægges af kugleregnen. Samtidig har dine våben forskellige grader af stabilitet, hvormed en AK 47 godt nok kan sprøjte løs med varmt bly, men sjældent rammer du præcist.

Endvidere kommer du også til at deltage i en hæsblæsende biljagt, hvor intet hegn er helligt i flugtens navn. Og selv om Uncharted 4 har en mere dyster historie end tidligere, byder spillet også på samme humor, vi har oplevet i de tidligere spil.

Traileren bringer desværre også en kedelig nyhed med sig. Uncharted 4 udkommer ikke i år – først en gang til næste år.

Læs også:

WWE 2K 15 dukker pludselig op på pc! Så er WWE 2K 15 rykker over på pc. Spillet blev annonceret til PC for en uges tid siden, hvor det ikke havde en udgivelsesdato, men nu er det åbenbart...
Spillet, der stiller store krav til dig Intelligens er et relativt fænomen, hvis betydning bliver udvidet, som vi dør for 50. gang på samme bane. For Bloodborne er ikke et konventionelt hack...

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?