“Édith Piaf” lander en rolle i Assassin’s Creed-filmen

Franske Marion Cotillard er det seneste navn, der er blevet tilføjet rollelisten

ass. creed

Hun blev verdensberømt og hædret for sin rolle som Édith Piaf i filmen, Spurven, mens hun har gjort livet svært for Batman i The Dark Knight Rises. Nu skal Marion Cotillard spille sammen med Michael Fassbender (Inglorius Basterds, Prometheus) i live-action filmatiseringen af Assassin’s Creed.

Deadline har erfaret, at den franske skuespillerinde får en større rolle i filmatiseringen af Ubisofts kendte lejemorderspilserie, men hvilken rolle der er tale om vides endnu ikke. Deadline rapporterer dog, at rollen kommer til at strække sig over flere film i en kommende Assassin’s Creed-filmserie.

Indspilningen af den første film i serien begynder i starten af efteråret og står til at udkomme den 21. december 2016.

Læs også:

Ny Nighthawk Pro Gaming-serie fra Netgear Netgear har på CES 2018-messen i Las Vegas lanceret to nye gamingprodukter – Nighthawk Pro Gaming WiFi Router (XR500) og Nighthawk Pro Gaming SX10 10G...
Computerspil giver dansk band international gennem... New Politics står over for det helt store gennembrud, når deres nummer, Everywhere I Go, optræder i The Sims 4-udvidelsespakken, som udkommer den 2. a...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1821 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?