“Édith Piaf” lander en rolle i Assassin’s Creed-filmen

Franske Marion Cotillard er det seneste navn, der er blevet tilføjet rollelisten

ass. creed

Hun blev verdensberømt og hædret for sin rolle som Édith Piaf i filmen, Spurven, mens hun har gjort livet svært for Batman i The Dark Knight Rises. Nu skal Marion Cotillard spille sammen med Michael Fassbender (Inglorius Basterds, Prometheus) i live-action filmatiseringen af Assassin’s Creed.

Deadline har erfaret, at den franske skuespillerinde får en større rolle i filmatiseringen af Ubisofts kendte lejemorderspilserie, men hvilken rolle der er tale om vides endnu ikke. Deadline rapporterer dog, at rollen kommer til at strække sig over flere film i en kommende Assassin’s Creed-filmserie.

Indspilningen af den første film i serien begynder i starten af efteråret og står til at udkomme den 21. december 2016.

Læs også:

Hvorfor vælge den nye gaming-mus fra Turtle Beach?... Turtle Beach er aktuelle med Grip 500 gaming-musen. Det er første gang, at den amerikanske hardwareproducent forsøger sig med mus, eftersom firmaet hi...
Sennheiser sender nyt headset til den seriøse game... Seriøse gamere har brug for seriøst udstyr. Sennheisers lover at deres nye, professionelle gaming-headset GSP 600 gengiver lyd med kirurisk præcision....

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1938 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?