Eksklusiv udgave af Libratone ZIPP Copenhagen Edition

Den danske trådløse højttaler, Libratone, har altid været eksklusiv, men nu kommer den i en endnu mere eksklusiv udgave med aluminiumsbase, læderstrop og cover i blødt italiensk uld

libratone zipp og zipp mini

Teknologisk set er det ikke fordi der er sket det store med den nye version af Zipp-højttaleren fra Libratone. Men de har arbejdet hårdt på at gøre den endnu mere eksklusiv at se på. Den er nemlig nu udfomet i solid aluminium og blød uld, og designet til at være et stilfuldt indslag i din dagligstue.

Højttaleren er dog ikke noget at kimse af, den understøtter en meget fleksibel multirums-oplevelse, og har 360 grader lyd, WiFi og bluetooth-forbindelse.

Zipp Copenhagen Edition er tilgængelig fra d. 15. februar, online altså, og Libratone lover at den kort tid derefter også vil være at finde i butikkerne.

Det er en ny generation af Zipp-højttalerne, og alle modellerne i denne generation er udstyret med SoundSpace Link, der gør det muligt at forbinde op til seks højttalere via WiFi og placere dem efter behov og flytte dem rundt som du måtte ønske. Det giver en meget fleksibel multirums-oplevelse.

Højttaleren findes i to versioner, Zipp til 2.995 kroner og Zipp Mini til 2.595 kroner, og de findes i fire forskellige farvevarianter, Salty Grey, Pepper Black, Raspberry Red og Steel Blue (hvem finder dog på de navne til farver…).

Det er også muligt at skifte uld-coveret ud med et Libraone CoolWeave cover i lige den farve du måtte have lyst til, og på den måde få højttaleren til at passe ind i stort set alle indretninger.

Læs også:

Bærbar højttaler lover 24 timers afspilningstid Højttaleren er designet til et liv på farten, og det er den prisbelønnede designerf Cecilie Manz der står bag dens udseende. Den er udformet så den pa...
JBL Pulse 3 er en ny spændende trådløs højttaler m... Pulse 3 er nu er opdelt i to sektioner, hvor LED-lyset ligger i den øverste del af højttaleren, mens de tre drivere og ‘dual passive’ radiatoren ligge...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2041 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?