Elite 25e – overraskende godt headset

Foto: Lars Bennetzen

Faktisk så har vi her testens billigste headset, og også det der skiller sig mest ud. For det er et in-ear headset og det er beregnet til at spille musik fra din smartphone – eller til opkald fra samme.

Men jeg valgte alligevel at tage Elite 25e med i testen, for hvorfor ikke bruge det, hvis du nu alligevel har det?

Elite 25e kommer med en bøjle eller krave, der ligger om halsen på dig, og så hænger ørepropperne fast i den. Den bøjle eller krave, er også batteriet og det er på den at volumenkontrollen samt tænd/sluk-knappen sidder.

Foto: Lars Bennetzen

Foto: Lars Bennetzen

Her er der så kun en mulighed for at forbinde til din computer eller smartphone, og det er via bluetooth, hvilket er fint nok – der er rigeligt med batteri til flere times spil og musik på en enkelt opladning.

Personligt så bryder jeg mig normalt ikke specielt meget om in-ear-headsets, men Jabra kan et eller andet med deres ørepropper. Jeg bliver ikke generet af det, og det var faktisk ret behageligt at have på.

Mine øre er ret standard, og kan bruge dem headsettet er født med, men ellers følger der to størrelser mere med, så mon ikke du også kan finde en der passer?

Til musik er Elite 25e ganske fint, og det er værd at huske på at det kun koster omkring 500 kroner, og at det er et in-ear-headset. Og med det i tankerne, leverer det en ganske fin lyd til musik. Jeg kunne måske godt bruge lidt mere bas og en skarpere diskant, men set som en helhed er lyder det rigtig godt.

Men til spil overraskede det faktisk positivt. Jeg havde ikke forventet at få en stor lyd, men det var lige hvad jeg fik. Der var volumen og fylde på lyden, og det var klart bedre end E45BT. Det havde jeg ikke lige set komme.

Som et all-round-headset er det ganske fint, og jeg ville ikke have noget problem i at bruge det som gaming-headset fra tid til anden. Ikke som mit primære, men jeg ville heller ikke blive frustreret over at bruge det.

Produktinformation

  • Produktnavn: Elite 25e
  • Producent: Jabra
  • Headsettype: In-ear
  • Forbindelse: Bluetooth
  • Bærestil: Bøjle/krave om nakken
  • Vægt: 48 gram
  • Pris: Set til 520 kroner
  • Se mere hos Jabra

Bedømmelse

Samlet vurdering 85%

Elite 25e fra Jabra overraskede positivt i testen. Headsettet er født til at være et mobilt headset til din smartphone, men det fungerer fint som musik-afspiller, og det imponerede faktisk i vores spil-test. For omkring 500 kroner får du vildt meget headset her.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2742 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart