Er Silent Hills blevet aflyst?

Skal vi tro folkene tæt på Silent Hills, er den kommende udgave af gyserspillet ikke længere i produktion

Silent hills

Rygtemøllen har i løbet af søndagen haft travlt med at male informationerne om aflysningen af Silent Hills.

Spillet blev afsløret i efteråret sidste år, hvor Konamis helt store stjerne spiludvikler, Hideo Kojima (Metal Gear Solid), stod i spidsen for produktionen, mens filminstruktøren, Guillermo del Toro (Hell Boy, Pans Labyrint) skulle være medproducer, og skuespilleren, Norman Reedus (Walking Dead, Boondock Saints), skulle have hovedrollen. Silent Hills havde et lovende setup, der skulle være med til at puste liv i en vissen serie. Nu lader det til, at spillet har fået dødsstødet.

Alt sammen startede med Guillermo del Toro, der i søndags under en event i San Francisco blev citeret for at sige, “It’s not gonna happen and that breaks my greasy heart“. I dag kom Norman Reedus på banen og bekræftede på Twitter, at Silent Hills er blevet aflyst https://twitter.com/wwwbigbaldhead. Ydermere har Konami fjernet Silent Hills teaserdemoen fra PlayStation Network, hvor man kunne spille en bane fra spillet.

Konami har i skrivende stund ikke bekræftet aflysningen, hvormed der stadig er et teoretisk håb for, at spillet rammer butikshylderne.

Årsagen til den eventuelle aflysning skal sandsynligvis findes i Kojimas mere eller mindre rodede brud med Konami i slutningen af sidste år.

Læs også:

Sennheiser lancerer lydudstyr til elitegamere og e... Sennheiser er godt kendt som leverandør af lydudstyr til kontoret og ikke mindst til lydstudier. Men faktisk så har Sennheiser også en lang række prod...
Iron From Ice sniger sig ind i butikkerne Normalt bliver et computerspil lanceret med stor fanfare, og verden kender til udgivelsesdatoen længe før. Telltale Games har haft en andet approach. ...

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?