Få præcise vejrudsigter med Netatmos og Yr.no

Vejret påvirker mange af de beslutninger, vi træffer – lige fra hvilket tøj vi tager på, til hvad vi gør og føler. Men selv med den bedste forberedelse, kan vores planer blive ødelagt af en dårlig vejrudsigt

Yr.no og Netatmo, der udvikler innovative løsninger til det intelligente hjem, er gået sammen om at give danskerne en ny måde at forudse vejret på og sige farvel til ødelagte planer. Den populære norske vejrtjeneste, Yr.no, giver nemlig ejere af Netatmos Personal Weather Station mulighed for at dele deres egne lokale vejrdata og dermed bidrage til bedre vejrprognoser.

Den personlige vejrstation fra Netatmo måler præcise lokale vejrforhold, såsom temperatur, luftfugtighed og lufttryk. Disse målinger hjælper meteorologer med at udvikle mere præcise vejrprognoser og bidrager til betydeligt bedre vejrvarsler fra Yr.no i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Netatmo deler alle registrerede og offentliggjorte data fra de personlige vejrstationer på et samlet Netatmos vejrkort over hele verden. Vejrkortet er tilgængeligt og gratis for alle. Det er det største personligt crowdsourcede vejrfællesskab, der bidrager til en større forståelse af klimaet. Jo flere mennesker der bliver en del af Netatmos fællesskab, desto bedre bliver vejrprognoserne for alle.

Pris og tilgængelighed

Netatmo Personal Weather Station kan købes på netatmo.com til en vejledende udsalgspris på 1.390 kr.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2039 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?