Fallout får et nyt kapitel!

Stemningsfuld trailer fortæller historien i to tidslinjer

fallout

Spilnørder med hang til post-apokalyptiske rollespil har fået en nyhed, der får hårene på nakken til at rejse sig i takt med armene. Bethesda har annonceret Fallout 4!

Fallout-serien har tryllebundet millioner af gamere verden over med sit dybdegående rollespilsgameplay og stemningsfulde post-atomkrigsverden, hvor du skal bygge din helt op ved at bekæmpe alt fra mutanter til magtbegærlige krigsherrer. Serien udmærker sig ved at gå i dybden med din figur, som du kan skræddersy efter temperament.

Vi ved endnu ikke meget om det kommende Fallout-spil, men Bethesda har udgivet en trailer på YouTube, der veksler mellem to tidslinjer – en nutidig såvel som en fortidig. Meget kan tyde på at vi endelig får et detaljeret indblik i atomkrigen, der lagde verden øde.

Fallout 4 udkommer til PlayStation 4, PC og Xbox One. Bethesda vil afsløre meget mere om spillet under E3-spilmessen den 14. juni.

Læs også:

Nintendos profit skyldes en ekstern faktor Nintendo har offentliggjort deres regnskab for 2014, der viser, at den japanske spilgigant har tjent penge i de sidste ni måneder af 2014. MCV har fåe...
Nye computere og skærme fra Dell I disse dage er der nyt til gamere på Europas største messe for interaktive spil og underholdning, Gamescom i Köln, Tyskland. Her har lancerer Dell en...

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?