Fallout får et nyt kapitel!

Stemningsfuld trailer fortæller historien i to tidslinjer

fallout

Spilnørder med hang til post-apokalyptiske rollespil har fået en nyhed, der får hårene på nakken til at rejse sig i takt med armene. Bethesda har annonceret Fallout 4!

Fallout-serien har tryllebundet millioner af gamere verden over med sit dybdegående rollespilsgameplay og stemningsfulde post-atomkrigsverden, hvor du skal bygge din helt op ved at bekæmpe alt fra mutanter til magtbegærlige krigsherrer. Serien udmærker sig ved at gå i dybden med din figur, som du kan skræddersy efter temperament.

Vi ved endnu ikke meget om det kommende Fallout-spil, men Bethesda har udgivet en trailer på YouTube, der veksler mellem to tidslinjer – en nutidig såvel som en fortidig. Meget kan tyde på at vi endelig får et detaljeret indblik i atomkrigen, der lagde verden øde.

Fallout 4 udkommer til PlayStation 4, PC og Xbox One. Bethesda vil afsløre meget mere om spillet under E3-spilmessen den 14. juni.

Læs også:

Bioware skrotter MMO Bioware Austin annoncerer, at man skrotter Shadow Realms. Udmeldingen kommer fra Jeff Hickmann, der er direktør for Biowares afdeling i Texas, på spil...
Spændende tal for Xbox-salg Microsofts kvartalsregnskab er blevet offentliggjort, og Polygon har fået fat i tallene, der viser, at salget af Xbox One-konsoller ikke virker så lov...

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?