Fallout får et nyt kapitel!

Stemningsfuld trailer fortæller historien i to tidslinjer

fallout

Spilnørder med hang til post-apokalyptiske rollespil har fået en nyhed, der får hårene på nakken til at rejse sig i takt med armene. Bethesda har annonceret Fallout 4!

Fallout-serien har tryllebundet millioner af gamere verden over med sit dybdegående rollespilsgameplay og stemningsfulde post-atomkrigsverden, hvor du skal bygge din helt op ved at bekæmpe alt fra mutanter til magtbegærlige krigsherrer. Serien udmærker sig ved at gå i dybden med din figur, som du kan skræddersy efter temperament.

Vi ved endnu ikke meget om det kommende Fallout-spil, men Bethesda har udgivet en trailer på YouTube, der veksler mellem to tidslinjer – en nutidig såvel som en fortidig. Meget kan tyde på at vi endelig får et detaljeret indblik i atomkrigen, der lagde verden øde.

Fallout 4 udkommer til PlayStation 4, PC og Xbox One. Bethesda vil afsløre meget mere om spillet under E3-spilmessen den 14. juni.

Læs også:

Lego viser dinosaurerne frem for første gang Warner Bros. og TT Games har udgivet den første gameplay-trailer til Lego Jurassic World-spillet, som udkommer til juni i år omkring samme tid, hvor J...
PlayStation 4-eksklusiv titel kommer i modvind før... I sidste uge sendte Sony anmelderkopier af deres PS4-stortitel, The Order: 1886, ud til spilpressen. YouTuberen, PlayMeThrough, har spillet The Order,...

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?