Fallout får et nyt kapitel!

Stemningsfuld trailer fortæller historien i to tidslinjer

fallout

Spilnørder med hang til post-apokalyptiske rollespil har fået en nyhed, der får hårene på nakken til at rejse sig i takt med armene. Bethesda har annonceret Fallout 4!

Fallout-serien har tryllebundet millioner af gamere verden over med sit dybdegående rollespilsgameplay og stemningsfulde post-atomkrigsverden, hvor du skal bygge din helt op ved at bekæmpe alt fra mutanter til magtbegærlige krigsherrer. Serien udmærker sig ved at gå i dybden med din figur, som du kan skræddersy efter temperament.

Vi ved endnu ikke meget om det kommende Fallout-spil, men Bethesda har udgivet en trailer på YouTube, der veksler mellem to tidslinjer – en nutidig såvel som en fortidig. Meget kan tyde på at vi endelig får et detaljeret indblik i atomkrigen, der lagde verden øde.

Fallout 4 udkommer til PlayStation 4, PC og Xbox One. Bethesda vil afsløre meget mere om spillet under E3-spilmessen den 14. juni.

Læs også:

Sennheiser lancerer lydudstyr til elitegamere og e... Sennheiser er godt kendt som leverandør af lydudstyr til kontoret og ikke mindst til lydstudier. Men faktisk så har Sennheiser også en lang række prod...
Nintendo: Ingen NX på dette års E3 Fans og gamere verden over blev forbavset over Nintendos topchef, Satoru Iwata, da han den 17. marts i år i korte vendinger afslørede, at den japanske...

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?