Falske opdateringer i omløb

Annoncer lokker brugerne over på websteder, der lokker brugerne til falske og skadelige opdateringer

Der er i øjeblikket en del annoncer i omløb, der lokker brugeren over på ondsindede og inficerede websteder. Det fortæller sikkerhedseksperten Peter Kruse fra CSIS i en opdatering på LinkedIn i dag.

Han advarer mod at besøge disse websteder, og naturligvis at undlade at klikke på de links til opdateringer brugerne bliver præsenteret for.

Da der samtidig er fare for at vi også snakker om click-jacking, hvilket betyder, at uanset hvor du klikker, så bliver download og/eller installation af malwaren startet. Derfor vil Tech-Test anbefale, at hvis du ender på et sted med en opfordring til opdatering, som den vi viser herunder, så luk browseren, lad være med at klikke andre steder.

Peter Kruse anbefaler, at man herudover blokerer, eller filtrerer, trafikken til sitet med ip-nummer: 198.7[.]56.116.

malware, falske opdateringer

Læs også:

DDOS-angreb gennem printere og webcams Det er en ny rapport fra Akamais er viser, at de cyberkriminelle har ændret måden de angriber os på. De angreb de udfører er godt nok blevet mindre, m...
Danske virksomheder frygter cyberspionage I det forløbne år har virksomheder oplevet en stigning i dokumenterede sikkerhedshændelser og -brud, og det med en betydelig stigning i avancerede og ...

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?