Fitbit klar med en ny fitness-tracker – denne gang moderigtigt

Fitness-trackere fra Fitbit har hidtil været uden mulighed for tilpasning. Men med Fitbit Alta er der udskifteligt tilbehør, så det kan tilpasses den enkelte brugers stil

Fitbit Alta

Den nye tracker, Fitbit Alta, er designet som en armbånd i satin finish med en ramme i rustfrit stål, og der er udviklet en række udskiftelige armbånd i flere populære farver og højkvalitetsmaterialer. Derved er det for første gang muligt at at ændre på udseendet af en Fitbit-tracker.

Men det er ikke kun på udseendet at Fitbit Alta er blevet opdateret. Den har nemlig også fået en ny funktionalitet. Som vanligt kan den overvåge din daglige aktivitet, motion og søvn, og nu kan den så også minde dig om at det er tid til at bevæge dig. Derved skulle du forhåbentlig gerne forblive aktiv i løbet af dagen, og opnå lidt mere sundhed i hverdagen.

Den slanke skærm giver også, med vibrationer og visuelle beskeder, feedback på dine fremskridt i løbet af dagen, og holder dig dermed opdateret på de notifikationer du har mest brug for.

Specielt funktionen ”Påmindelser om at bevæge dig” er spændende. For forskning viser, at dit stofskifte bremses efter længere tids stillesiddende arbejde, hvilket igen kan forøge risikoen for diabetes og hjertekarsygdomme.

Bare det at bevæge dig et par minutter hver time, kan hjælpe dig med at holde dit stofskifte oppe og bidrage til at mindske de negative virkninger af at sidde for længe.

Derfor opfordrer Fitbit Alta dig til at opnå 250 trin hver time, og du får en virtuelt klap på skulderen når det lykkes. Er du til møde, kan du naturligvis sætte Alta til ikke at forstyrre dig og så slå den til igen når mødet er slut.

Her på redaktionen glæder vi os til at se den nye Fitbit Alta til en test. Den kommer til det danske marked i slutningen af april, men du kan allerede nu købe den på fitbit.com til en pris på 139,95 Euro. Her kan du også købe tilbehør til den – f.eks. et kvalitetsgummibånd med satin finish i sort, blå, rød og blommefarvet til 29,99 Euro.

Læs også:

Dagens tilbud Fitness-trackerene fra FitBit er langt fra billige. Med priser på op mod 2.000 kroner, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse at skulle investere i d...
Mere fitness fra TomTom TomTom Sports udvider deres udvalg af fitness-trackere og har lige sendt deres TomTom Touch Cardio på gaden. Denne fitness-tracker er ikke eneste fitn...

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?