Flere kinesiske smartphones til Danmark

Denne gang er det Lenovo der nu sender deres Lenovo K5 på markedet i Danmark. Den er billig men stadig udstyret med spændende hardware

Lenovo K5

Lenovo K5 leveres med et kamera på 13 megapixel og autofokus, en kraftfuld processor og der er plads til hele to SIM-kort. Samtidig er prisen på under 1.600 kroner og er den første smartphone der sælges under Lenovo-varemærket.

Processoren er en Qualcomm Snapdragon Octa Core-processor, og lyden leveres af Dolby Atmos-teknologien.

Skærmen er i HD, og den indbyggede hukommelse kan udvides med et 32 GB microSD-kort. Batteriet er på 2.750 mAh og så kan det skiftes ud.

Endnu har vi ikke fået flere oplysninger om mobilen udover, at K5 kommer på markedet til maj, og at den udelukkende kan købes i Elgiganten.

Her på redaktionen glæder vi os til at få lidt flere detaljer om den nye mobil, og så glæder vi os over, at der kommer flere mobiler på markedet i den billige ende af skalaen.

Læs også:

Fra fredag kan den ’billige’ iPhone XR forudbestil... Normalt så skal vi vente længe på at få en discount-model af de nye iPhones. Men med X-modellerne gik det stærkt. Allerede da topmodellerne blev lance...
Lancering af Huawei P20 tæt på Det er muligvis det største lanceringsarrangement som Huawei har haft længe, når de i morgen præsenterer deres nye flagskibsmodel, P20 i Paris. Arrang...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2012 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?