Flere kinesiske smartphones til Danmark

Denne gang er det Lenovo der nu sender deres Lenovo K5 på markedet i Danmark. Den er billig men stadig udstyret med spændende hardware

Lenovo K5

Lenovo K5 leveres med et kamera på 13 megapixel og autofokus, en kraftfuld processor og der er plads til hele to SIM-kort. Samtidig er prisen på under 1.600 kroner og er den første smartphone der sælges under Lenovo-varemærket.

Processoren er en Qualcomm Snapdragon Octa Core-processor, og lyden leveres af Dolby Atmos-teknologien.

Skærmen er i HD, og den indbyggede hukommelse kan udvides med et 32 GB microSD-kort. Batteriet er på 2.750 mAh og så kan det skiftes ud.

Endnu har vi ikke fået flere oplysninger om mobilen udover, at K5 kommer på markedet til maj, og at den udelukkende kan købes i Elgiganten.

Her på redaktionen glæder vi os til at få lidt flere detaljer om den nye mobil, og så glæder vi os over, at der kommer flere mobiler på markedet i den billige ende af skalaen.

Læs også:

Microsofts mest prisvenlige Lumia-smartphones nu l... Microsoft Corp. offentliggør i dag to nye medlemmer af Lumia-familien – Lumia 435 og Lumia 532. De to smartphones kombinerer kraften i Windows Phone 8...
Flot men sløv smartphone fra LG LG kan det der med at designe flotte smartphones. Vi har set det med deres tablets og smartphones gennem længere tid, og juniorudgaven af flagskibet G...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1912 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?