Galaxy Note 8 på vej, måske allerede til august

Det er ikke kun iPhone der verserer rygter om før en lancering, også når det kommer til Samsung-produkter er der masser af rygter, det nyeste er at Galaxy Note 8 er på vej til august

The Verge kan fortælle, at de rygter der forlød sidste måned, at Samsung Galaxy Note 8 vil blive lanceret til august, nu bliver understøttet af yderligere to koreanske udgivelser. The Bell fortæller at datoen bliver d. 23. august, mens The Investor nøjes med at bekræfte at det kommer til at ske til august.

Så mon ikke der er noget om snakken? Det virker meget sandsynligt at vi kommer til at se den nye Note 8 til august. Ikke mindst fordi Samsung har en lang historie for at lancere deres Note-enheder i sensommeren.

Men hvor der var mange rygter om de tekniske specifikationer til den nye iPhone, så er det så som så med rygter om Note 8. Der er snak om at skærmen bliver en 6,2” og at den får et dual-kamera.

Kameraet skulle bestå af to 12MP sensorer og der skal naturligvis være en fingeraftryksscanner ved siden af kameraet – et godt sted, hvis du spørger mig.

Endelig er der spekulation om prisen, hvor der er gæt på at den kommer til at koste mellem 900 og 1.000 dollars.

Vi ser frem til efteråret og den nye Galaxy Note 8.

Læs også:

Hvilken smartphone tager de bedste billeder Vores stortest af smartphones er næsten færdig, men vi har brug for dit input. Herunder finder du 10 billeder af samme motiv, taget med 10 forskellig...
Lynhurtigt kamera fra Samsung Det nye systemkamera NX1 fra Samsung nyder godt af den forskning, som Samsung har gjort indenfor fototeknik de sidste mange år. NX1 skulle have fået e...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1748 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?