Galaxy Note Edge introducerer helt ny skærmteknologi

Samsungs nye smartphone bliver udstyret med en skærm, der buer rundt om kanten

Om det er ‘kampen mod iPhone 6’, der er i gang fra Samsungs side af, skal være usagt. Men nu kommer deres nyeste Galaxy Note Edge til Danmark, og prisen passer ret godt på det niveau, som iPhone 6 ligger på.

Men tilbage til Samsung. Galaxy Note Edge blev præsenteret på IFA i Berlin, men på det tidspunkt var det ikke muligt at få oplyst, hvornår den ville komme til Danmark. Det ved vi så nu, og den lander i butikkerne lige tids nok til julehandlen, nemlig i december.

Galaxy Note har længe været en meget eftertragtet smartphone, og Edge-versionen må forventes at blive en værdig efterfølger. Den får en skærm, der buer rundt om kanten og får indbygget en funktion, der hurtigt giver adgang til ofte brugte apps, noter og funktioner, selv når telefonen er låst.

Den buede del af skærmen kan vise beskeder, mens hovedskærmen kan bruges til noget helt andet, måske til dit favoritspil eller til at se film. Beskeder vil ikke afbryde eller forstyrre her.

Vi klapper i vores små hænder over Samsungs beslutning om at bibeholde S Pen. I den tid vi har arbejdet med Galaxy Note II har vi været begejstrede for den pen, og Samsung oplyser, at de har gjort den nye S Pen endnu bedre og mere præcis.

Edge er designet med buede hjørner og en metalramme, der integrerer den flotte skærm, og som giver mobilen et elegant udseende.

Den er også udstyret med funktion til hurtig opladning, Ultra Save Power Mode, fingeraftrykslæser og verdens første UV-sensor i en mobilenhed.

Samsung Galaxy Note Edge kommer i farven “Charcoal Black”, og får en vejledende udsalgspris på 6.995 kroner.

Læs også:

IFA 2017: Harman satser på sport og trådløst To nye headsets til folk der træner meget og tre nye lydprodukter til folk der godt vil klippe kablet og stadig nyde god musik – det var nogle af de t...
Nye muligheder med Moto Z2 Play og Moto Mods Den nye generation af Moto Z2 Play er er designet i metal, som både giver et ret fikst udseende og som samtidig beskytter mobilen bedre end ellers. Di...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1786 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.