Galaxy S6 edge+ kombinerer kraft og ydeevne i spændende design

Den nye smartphone fra Samsung har en 5,7” skærm og buede kanter på begge sider af skærmen

Galaxy S6 edge+

Galaxy S6 edge+ har et design der tager udgangspunkt i det du kender fra Galaxy S6 edge, og er udformet i metal og glas.

Smartphonen indeholder den bedste skærmteknologi som Samsung kan byde på, unikt dual-edge design, et meget avanceret kamera der giver billeder og videoer i meget høj kvalitet, det nyeste inden for trådløs og traditionel opladning og en meget kraftig processor.

Skærmen på Galaxy S6 edge+ er en 5,7” Quad HD Super AMOLED, som har en meget dyb skærmkontrast og giver et meget detaljeret billede. Den har funktionen ’Steady Video’, der er en billedstabiliseringsfunktion, på både det forreste og bagerste kamera.

Det skulle være muligt at oplade Galaxy S6 edge+ meget hurtigt op, både via trådløs- og traditionel opladning. Den indbyggede trådløse opladningsteknologi er kompatibel med de fleste trådløse ladestationer. Ved traditionel opladning kan telefonen oplades fuldt på 90 minutter, og med Samsungs nyeste trådløse oplader, kan den oplades fuldt på 120 minutter.

Mobilen er på gaden d. 4. september, og får en pris på 6.999 kroner for 32GB-versionen og 7.999 kroner for 64GB-versionen. Farver? Den kommer i Gold Platinum og Black Sapphire.

Læs også:

Augmented reality til din smartphone Kan du huske Google Cardboard? De 3D-briller som Google fremstillede en pap-version af, og som ikke kostede ret meget. Det var en rigtig spændende må...
MWC: Nye smartphones fra Microsoft Med Lumia 640 og Lumia 640 XL har Microsoft formået at præsentere nogle innovative smartphone-løsninger i forskellige prisklasser. Begge produkter kom...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1640 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?