Google klar med Hangouts-klient

Nu behøver du ikke fyre op under din browser for at bruge Google Hangout

Selvom Google helst vil have at vi alle lever 24/7 i en browser (og naturligvis helst Chrome-browseren), så gør it-giganten alligevel konstante knæfald mod os, der ikke er lige så vilde med at leve livet i en browser, som Google-folkene er.

Deres nyeste ikke-browser app er Hangouts, Googles messenger-klient, til både Chrome OS og Windows.

App'en giver mulighed for videochat sammen med tekstbeskeder, så du er ikke begrænset på nogen måde, hvis du ønsker at bruge Hangouts app'en.

Som i bedste messenger-stil, så er der konstant synkronisering mellem alle dine Hangouts-klienter. Så uanset hvilke enhed du vælger at logge på, vil alle samtaler være synkroniserede så de kan fortsættes fra dine forskellige enheder.

App'en kan hentes gratis her, og hvis du bruger Hangouts Chrome Extension, så bliver du bedt om at skifte så snart som muligt.

Læs også:

Stadig sur på Google Lad mig bare starte med at sige det: Jeg er stadig sur på Google. Deres sikkerhedsfunktion der skal beskytte en Android-enhed, hvis den bliver gendann...
Huawei rykker op på listen over verdens mest værdi... Værdien af de 100 firmaer der optræder på Forbes liste over de mest værdifulde firmaer i verden er imponerende. For andet år i træk er Huawei med på l...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1911 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.