Google udfordrer Microsoft og Apple på iPad

Googles applikationer er ikke kun til onlinebrug eller til Android. Nu findes alle de gratis programmer også til iOS-enheder

Google har for et godt stykke tid siden annonceret, at de ønsker, at alle skal være i stand til at arbejde med alle filer, på alle enheder til alle tidspunkter.

Med den nye Slides app til iPhone og iPad, samt opdateringerne til Docs og Sheets, er det tæt på at være opfyldt. Ikke alene kan du redigere i Word- og Excelfiler. Du kan nu også justere dine PowerPoint præsentationer.

Slides til iOS betyder, at uanset om du er på en iOS eller Android-enhed kan du redigere alle de mest populære dokumenter, for naturligvis har Google sørget for, at Docs, Sheets og Slides kan åbne og gemme i de filformater, der bliver brugt allemest, nemlig de nye fra Word, Excel og Powerpoint.

Samtidig er Google gået lidt væk fra ideen om at alt skal køre i skyen. For de nye apps har nemlig en offline redigeringstilstand indbygget. Alt, du skal gøre, er at markere de filer, du ønsker at arbejde med i offline-tilstand, og så kan du arbejde med dem, også når du ikke har forbindelse til internettet. Når du igen har forbindelse til internettet, bliver dine dokumenter automatisk synkroniseret på tværs af alle dine enheder.

Læs også:

Så kom Nest Labs også til Danmark "Nest fokuserer på at skabe hjem, der passer på sine beboere indeni og verden udenom. Indtil videre har man kunne købe Nests hardware, software og tje...
Stadig sur på Google Lad mig bare starte med at sige det: Jeg er stadig sur på Google. Deres sikkerhedsfunktion der skal beskytte en Android-enhed, hvis den bliver gendann...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1689 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.