Google udfordrer Microsoft og Apple på iPad

Googles applikationer er ikke kun til onlinebrug eller til Android. Nu findes alle de gratis programmer også til iOS-enheder

Google har for et godt stykke tid siden annonceret, at de ønsker, at alle skal være i stand til at arbejde med alle filer, på alle enheder til alle tidspunkter.

Med den nye Slides app til iPhone og iPad, samt opdateringerne til Docs og Sheets, er det tæt på at være opfyldt. Ikke alene kan du redigere i Word- og Excelfiler. Du kan nu også justere dine PowerPoint præsentationer.

Slides til iOS betyder, at uanset om du er på en iOS eller Android-enhed kan du redigere alle de mest populære dokumenter, for naturligvis har Google sørget for, at Docs, Sheets og Slides kan åbne og gemme i de filformater, der bliver brugt allemest, nemlig de nye fra Word, Excel og Powerpoint.

Samtidig er Google gået lidt væk fra ideen om at alt skal køre i skyen. For de nye apps har nemlig en offline redigeringstilstand indbygget. Alt, du skal gøre, er at markere de filer, du ønsker at arbejde med i offline-tilstand, og så kan du arbejde med dem, også når du ikke har forbindelse til internettet. Når du igen har forbindelse til internettet, bliver dine dokumenter automatisk synkroniseret på tværs af alle dine enheder.

Del artiklen på