Gratis antivirus dræber pc’er på stribe

Pc'er, der bruger det gratis antivirus-program Avast, virker ikke længere efter sidste Windows-opdateringer

Avast

Det er slemt, når din computer får virus, men det er muligvis endnu værre, når værnet mod virus er skyld i, at din computer slet ikke virker længere.

Det er desværre præcist hvad tusindvis af brugere verden over oplever i disse dage. Det er det gratis antivirusprogram Avast, der er skyld i de mange ubrugelige pc'er over hele verden.

Efter Microsoft udsendt opdateringen KB3000850 til Windows 8 og 8.1, og Avast nyeste automatiske opdatering, så lyder der meldinger om, at computere bliver langsommere  og pludselig slet ikke vil starte længere.

Debatten raser på nettet, hvor ligger fejlen. Hos Microsoft, der udsender en patch, der ikke er kompatibel med alt software, der er udviklet til Windows, eller hos Avast, der ikke har tjekket deres program ordenligt igennem og sikret, at den virker ordentligt med den nye patch.

Avast eget forum forlyder det, at der nu er en opdatering til Avast, som skulle rette problemet. Men der lyder stadig rigtig mange klager fra brugere, der ikke kan få Avast og Windows til at fungere ordentligt sammen. Næste problem er så - hvis din computer slet ikke virker på grund af den opdatering, hvordan får du så en ny patch installeret?

Læs også:

Slem Android-malware er blevet endnu værre Den trojanske-hest, NotCompatible, der rammer Android-enheder, bliver brugt til at sprede spam, kampagner på Yahoo, Comcast, OL og Live; til massekøb ...
Nu får vi virus gennem billeder Den nye angrebstype har fået navnet ImageGate, og Check Point har afsløret den metode hackerne bruger til at indlejre ondsindet kode, eller malware, i...

Del artiklen på