Gratis beskyttelse til dine computere fra Sophos

Sikkerhedsproducenten Sophos er åbenbart i julehumør, og giver nu deres Sophos Home væk ganske gratis

Det virker næsten for godt til at være sandt. It-sikkerhedsproducenten Sophos forærer deres produkt, Sophos Home væk ganske gratis. Programmet dækker både pc og Mac, og med en enkelt registrering kan du faktisk beskytte op til 10 forskellige enheder.

Hvis du har brug for flere, ja så kan du klare det ved at lade din ægtefælle eller kæreste registrere produktet også.

Her i juletiden er det ekstra vigtigt at have god beskyttelse på computeren, for her er der ekstra mange der er ude efter dine informationer, ikke mindst dem der står på dit Dankort eller Visakort. Sophos går da også ind og beskytter mod netop denne type kriminalitet.

Men Sophos stopper ikke der, de siger at det gratis produkt beskytter mod malware, virus, ransomware og ondsindede websider. Altså alt det som dyre kommercielle produkter også gør.

Samtidig kan du faktisk håndtere alle installationer på din konto fra en webbrowser, hvilket yder på at det er et ret avanceret produkt vi her har fat i.


Læs også:

Nye sikkerhedsprodukter fra Kaspersky Lab lover au... De to nye version af Kaspersky Labs flagskibsprodukter findes både til Windows, Mac og Android og beskytter disse enheder mod malware, ondsindede hjem...
Malware kan inficere firmware på Mac-computere I disse dage løber sikkerhedskonferencen Black Hat af staben i Las Vegas, og her fremviser de to sikkerhedseksperter og forskere, Xeno Kovah og Corey ...

Personligt synes jeg at det lyder for godt til at være sandt. Ingen, heller ikke Sophos, kan leve med at sende fulde produkter ud til folk ganske gratis. Så hvor ligger hunden begravet?

Jeg har prøvet at finde ud af det, men ikke umiddelbart kunne finde det. Mit gæt er at en eller to ting sker.

Enten så har programmet en begrænset holdbarhed, og kræver at du skal betale efter f.eks. det første år, hvilket er en måde at få fat i folk på – hvis de altså er blevet glade for produktet. Eller også så er det en version der har andre begrænsninger som de så ikke skilter med, f.eks. begrænset opdatering af databasen der ligger til grund for sikkerhedsscanninger.

Jeg kan naturligvis også tage fejl, og Sophos er et fuldt produkt uden nogle begrænsninger nu eller i fremtiden, og i så tilfælde vil jeg gerne se forretningsmodellen og møde den person der har overtalt ledelsen i Sophos til at gå med til dette stunt, for han er godt nok dygtig så.

Hvorom alting er, her og nu kan du få en fuld version af Sophos Home hvis du besøger Sophos hjemmeside her.

Læs også:

Millioner af kinesiske smartphones kan være infice... Ifølge sikkerhedsfirmaet BullGuards blog, så er den gal med et imponerende stort antal smartphones produceret i Kina. Det er ikke producenterne selv d...
TT0013: Hvad er Ransomware? En af de ting der virkelig kan skræmme mig er software der kaprer din computer og låser filerne på den. Ransomware er blevet et stadigt større problem...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1940 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?