Gratis videoredigering fra Apple

I starten af april rammer Clips App Store. Clips er en app der blandt andet har en helt ny måde at lave animeret videotekstning på, og den kommer både til iPad og iPhone

Så har Apple været ude og fortælle om deres nye app – Clips er en nye måde at lave videoredigering på. Ifølge Apple kan brugerne selv sammensætte videoklip, billeder og musik i flotte videoer, og bagefter kan de så deles med app’en Beskeder, på Instagram, Facebook og andre sociale medier.

Clips indeholder en helt ny funktion kaldet live-tekstning, der giver dig mulighed for at lave animeret videotekster og titler blot ved hjælp af din stemme. Der er også sjove effekter som tegneseriefiltre, talebobler, figurer og animerede plakater i fuld skærm som du kan bruge til at sætte dit helt eget præg på dine videoer.

I Clips kan du lave videoer, der består af flere forskellige videoklip, uden at du skal arbejde med forskellige spor og komplicerede redigeringsværktøjer (hvilket vi er mange der allerede glæder os til). Du optager video eller billeder direkte i Clips (eller henter dem fra dit bibliotek), og så tilføjer du filtre, talebobler, figurer eller emojis. Har du lyst til at lave plakater i fuld skærm med animerede baggrunde og personlig tekst, så klarer Clips også det.

Clips har masser af indbyggede musiknumre at vælge imellem, og de tilpasser sig automatisk videoen længde.

Gider du ikke sidde og tampe tekster ind, så kan du tilføje animerede videotekster og titler med din stemme. Videotekster bliver automatisk genererede når en bruger taler, og de bliver vist på skærmen så de passer med brugeren stemme. Live-tekstning understøtter pr. 36 forskellige sprog.

Som sagt er Clips gratis, den kommer på App Store i starten af april, og Clips er kompatibel med iPhone 5s og nyere, den nye 9,7” iPad, alle iPad Air- og iPad Pro-modeller, iPad mini 2 og nyere samt iPod touch (6. generation). Det kræver dog iOS 10.3 for at køre.

Læs også:

Biografbillet på mobilen Nu behøver du ikke længere en fysisk billet når du skal se den nyeste film i en af Nordisk Film Biografer. Fremover kan du nemlig købe billet på nett...
Gratis navigations app baseret på OpenStreetMap Så er der godt nyt til alle der gerne vil have gps-nagivation til mobilen, men som ikke ønsker at betale for dyre apps som TomTom eller Garmin. Scout,...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2046 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?