Hovedtelefoner der passer på dine børn

Nye headset der er designet til børn – de passer på børnenes hørelse, og der er ingen farlige ledninger de kan vikles ind i

philips headset

Mange forældre er, ganske berettiget, nervøse for at deres børn bliver viklet ind i ledningen til et headset, eller at lyden er så høj at den skader børnenes hørelse. Men Philips har nu udviklet et headset der passer på dine børn.

Der er blandt andet indbygget en ’bremse’ som sikrer at lyden ikke kan komme over 85 dB (hvilket dog kræver at headsettet benyttes sammen med en enhed, som overholder EU-standarden EN50332-2(2013)), og dermed ikke belaster børnenes øre.

Headsettet er også Bluetooth-baseret, så det er ledningsløst, hvilket sikrer at børnene ikke vikler sig ind i det. Og en positiv sideeffekt er, at de heller ikke risikere at rive en tablet eller smartphone på gulvet, hvis de pludselig flytter sig.

Headsettet vejer næsten intet, og kan justeres i takt med at barnet vokser. Det er udstyret med bløde ørepuder så de er behagelige at have på, og batteriet kan levere musik i op til ni timer.

En undersøgelse foretaget af Sensorium i 2013 fortæller at op mod 70% af alle forældre lader børn under 12 år bruge hovedtelefoner, men samtidig er under 6% af alle de hovedtelefoner der findes på markedet, designet til børn.

Headsettet er allerede på markedet og har en pris på 499 kroner.

Læs også:

TEST: Backbeat 500 har god lyd og fin komfort Vi lytter alle til musik fra vores smartphone, og for ikke at forurene vores omgivelser med lyd, så er headsets blevet en væsentlig del af vores hverd...
Nyt headset fra Parrot Den franske designer Philippe Starck, der stod bag designet af det første Zik-headset fra Parrot, står også bag version 2.0, og hans tanke bag Zik 2.0...

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?