HP lancerer pc’er med indbygget sikkerhed

HPs nye computere kommer med hardwarebaseret sikkerhed som BIOS-beskyttelse, webcamcover og automatisk gendannelse ved angreb uden hjælp fra it-afdelingen

I dag afslører HP en række nye computere, skærme og tilbehør, der er designet med indbygget sikkerhed til den moderne digitale arbejdsplads. Nyhederne inkluderer bl.a. opgraderede erhvervs pc’er i HPs prisvindende EliteBook 800-serie med en lang række nye funktioner, samt nye mobile workstations, HP ZBook 14u/15u. De nye notebooks og mobile workstations er verdens mest sikre og sammen med den helt nye HP Thunderbolt Dock G2 og den udvidede portefølje af fire nye HP 4K-skærme, skal de give ansatte adgang til kraftfuld innovation og kvalitet med indbygget beskyttelse.

Fremtidens arbejdsstyrke kræver større fleksibilitet i forhold til, hvor og hvordan de kan udføre deres arbejde. Fx arbejder 62% fra mere end ét sted, mens hele 81% også arbejder i deres fritid, hvilket illustrerer behovet for enheder, der er forbundet til arbejdspladsen og giver adgang til de nødvendige ressourcer uanset tid og sted.

”Traditionelle computere og enheder i erhvervslivet lever ikke længere op til behovene blandt fremtidens arbejdsstyrke af millennials. Vores nyeste EliteBook- og ZBook-produkter sætter nye standarder for design, ydeevne og funktionalitet. Uanset om det drejer sig om verdens tyndeste enheder eller branchens mest robuste sikkerhedsfunktioner, så er vi i HP med til at redefinere pc-oplevelsen til den moderne arbejdsstyrke” siger Benoit Bonnafy, Vicepræsident, Business Personal Systems EMEA, HP Inc.

Indbygget sikkerhed direkte i hardwaren

I takt med at grænserne for den traditionelle arbejdsplads udviskes, bliver sikkerhed en endnu vigtigere faktor. Fx har næsten 70% af alle organisationer oplevet, at deres medarbejderes bærbare computere er blevet kompromitteret i løbet af de sidste 24 måneder, hvilket understreger behovet for indbyggede sikkerhedsfunktioner direkte i virksomhedens digitale enheder, for at give konstant beskyttelse og bekæmpelse af nye trusler.

Med sikkerhed som en stigende prioritet for virksomheder og brugere, bliver det at vælge den rigtige hardware i stigende grad også en sikkerhedsbeslutning. Derfor designer HP sine EliteBooks og ZBooks til at være verdens mest sikre pc’er med flere indbyggede sikkerheds- og administrationsfunktioner til bekæmpelse af trusler fra hackere og it-kriminelle, der vil have adgang til virksomhedernes fortrolige data.


Læs også:

Nye gamingmaskiner fra Dell Den nye Dell Inspiron 15 Gaming-bærbare leverer en gedigen spiloplevelse med en 1080p high-performance skærm og grafik leveret af NVIDIA GTX 10-serien...
Nye laptops fra Toshiba sigter på at underholde Toshiba lancerer to nye 43,9 cm (17.3”) laptops: Qosmio X70 og Satellite P70. Det er begge dedikerede underholdnings- og gamer-maskiner med full-HD sk...

Den nye EliteBook 800-serie og ZBook 14u/15u kommer fx med sikkerhedsfunktioner som HP Sure View, HP Sure Click, Windows Hello, valgfrit webcam med cover og HP Multi-Factor Authenticate. Derudover leveres de nye enheder også med HPs Endpoint Security Controller. Denne nye styreenhed, som er integreret direkte i hardwaren, er en del af HPs indbyggede sikkerhedsløsning, der automatisk overvåger, beskytter og genopretter computerens BIOS, styresystem og kritiske applikationer i tilfælde af angreb. Desuden kommer de nye enheder med en fysisk isoleret og kryptografisk sikret chip, der inkluderer følgende nye funktioner:

 • HP Sure Start Gen 4: Den tidligere generation af HP Sure Start beskyttede både computerens BIOS, og den kopi af BIOS’, der kører i systemhukommelsen. Den nye udgave af Sure Start tilbyder nu forbedret kryptering for bedre beskyttelse af enheden og forstærket bekæmpelse og logging af begivenheder med tredjeparts firmware.
 • HP Sure Run: Ved at udnytte Endpoint Security Controller giver denne nye funktion hardwarebaseret og selvhelende beskyttelse i styresystemet ved at overvåge vigtige processer og applikationer såsom antivirus, der advarer både brugeren og IT-afdelingen, hvis der sker ændringer, eller genstarter disse processer automatisk, hvis de stopper.
 • HP Sure Recover: Dette er en anden ny funktion i 2018, som tilbyder sikker, automatiseret, netværksbaseret gendannelse af computerens software udelukkende ved hjælp af en internetforbindelse. Uden hjælpen fra IT-afdelingen, vil ansatte blive i stand til at gendanne deres en pc med HPs eller virksomhedens eget software image, selvom hele harddisken er blevet slettet.

Pris og tilgængelighed

 • HP EliteBook 830 G5 forventes at være tilgængelig i februar til en vejledende startpris på 8.999,- kr.
 • HP EliteBook 840 forventes at være tilgængelig i februar til en vejledende startpris på 8.999,- kr.
 • HP EliteBook 850 G5 forventes at være tilgængelig i februar til en vejledende startpris på 9.299,- kr.
 • HP ZBook 14u G5 forventes at være tilgængelig i februar til en vejledende startpris på 6.999,- kr.
 • HP ZBook 15u G5 forventes at være tilgængelig i februar til en vejledende startpris på 7.299,- kr.
 • HP Elite Thunderbolt Dock G2 forventes at være tilgængelig i februar til en vejledende startpris på 1.899,- kr.
 • HP EliteDisplay S270n er tilgængelig nu til en vejledende startpris på 3.899,- kr.
 • HP Z27 forventes at være tilgængelig i april til en vejledende startpris på 5.599,- kr.
 • HP Z32 er tilgængelig nu til en vejledende startpris på 7.899,- kr.
 • HP Z43 er tilgængelig nu til en vejledende startpris på 6.799,- kr.

Læs også:

Lenovo opdaterer deres udvalg af computere Det er Lenovos X1-porteføjle der lige er blevet annonceret på CES. Den nye produktportefølje indeholder fem teknologisk meget spændende og innovative ...
Let og elegant hjemmeovervågning Det er ikke første gang vi kigger på hjemmeovervågningssystemer her på redaktionen, og vi har set både de gode og de mindre gode. Y-Cam EVO hører klar...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1786 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?