HP lancerer verdens første 2-i-1 workstation

Ny HP ZBook x2 er rettet mod kreative bruger af bla Adobe Creative Cloud

HP ZBook x2 HP ZBook x2

HP har lige lanceret deres nye kraftige 2-i-1 workstation pc1, som giver digitale udviklere og animatorer frihed og fleksibilitet til at arbejde hvor og hvornår, det passer dem. Som verdens første workstation, der kan skilles ad i to dele og bruges som både selvstændig tablet, laptop og fuldblods workstation via en dock, er HP ZBook x2 bygget til at imødekomme grafikere, designere og andre kreatives stigende behov om ydelse og mobilitet til arbejde i krævende professionelle programmer.

I dag er det ganske almindeligt at benytte sig af flere enheder når de kreative opgaver skal udføres, men HP mener at med den nye HP ZBook x2 er det ikke længere nødvendigt.

For at give brugere maksimal fleksibilitet har HP også lavet enheden med den samme ydeevne, uanset om man bruger ZBook x2 via docken eller til at tegne i hånden, hvor den batteriløse pen kan benyttes til at følge brugerens mindste bevægelser.

HP ZBook x2 giver designere adgang til quad-core Intel Core processorer, dobbelt så meget hukommelse som andre 2-i-1 pc’er på markedet med 32 GB RAM og NVIDIA Quadro Graphics, der, ifølge HP, leverer 73% bedre grafisk ydelse sammenlignet med Surface Pro4.

Workstationen kommer også med lydløst kølesystem bestående af to blæsere, som giver luft til den kraftfulde grafik og processorer. Derudover er HP ZBook x2 også designet med Adobe brugere for øje, da HP har tilføjet 18 brugerdefinerede genvejstaster, som tilpasses til det enkelte program.

Et væld af funktioner

Skærm: HP ZBook x2 kommer med en 14”, 4K multi-touchskærm med mulighed for tilkøb af en DreamColor skærm i 10-bit med en milliard farver5 kalibreret til 100 procent af Adobe RGB. HP ZBook x2 har en avanceret hybride PC-skærm med anti-glare, hvilket tillader brugeren at fordybe sig i arbejde uanset belysningen. Fra skrivebordet kan den kobles til to 4K skærme ad gangen via HP ZBook Dock med Thunderbolt 3-porte6.

Ydeevne: HP ZBook x2 er designet til at kunne bruges alle steder og klare de mest krævende arbejdsopgaver med op til 10 timers batteritid. Computeren har gennemgået adskillige hardwaretests for at leve op til de mest krævende standarder fra industriens førende softwareudbydere som Adobe og Autodesk.

HP ZBook x2 leveres med op til 4.2 GHz Intel Turbo Boost, 32 GB RAM gennem to kanaler, som uden problemer kan udføre tunge opgaver som arbejde med flere lag i Photoshop, hvilket er dobbelt så meget hukommelse, som alle andre 2-i-1 pc’er på markedet3. Modellens HP Z Turbo Drive til lagring af data er op til 6 gange hurtigere end SATA SSD og op til 21 gange hurtigere end traditionelle harddiske. HP ZBook x2 kommer med op til 2 TB7 lokal PCIe-lagring og indeholder en fuld SD-kortlæser, perfekt til professionelle fotografer.

Sikkerhed: Som en af verdens mest sikre og brugervenlige mobile workstations8, leveres HP ZBook x2 med sikkerhedsfunktioner som HP Sure Start Gen39, der beskytter mod BIOS-angreb, TPM 2.0 med hardware-baseret kryptering for sikring af brugeroplysninger, sikker godkendelse af brugere gennem Smart Card Reader og HP’s Client Security Suite Gen310 for at beskytte data, enheden og identiteten, der bl.a. inkluderer ansigtsgenkendelsessoftware og fingeraftryksskanner.

 Fremhævede specifikationer:

  • Quad-core Intel Core processorer
  • NVIDIA Quadro grafik, som leverer 73 % højere ydelse sammenlignet med en Surface Pro
  • To-blæser kølingssystem, som både afkøler grafikkortet såvel som processor
  • Brugerdefinerbare HP Quick Keys, som giver brugere adgang til 18 tidsbesparende genvejstaster
  • 10 timers batteritid og super hurtig opladning (50 % på 30 minutter8)
  • 4096 niveauer af trykfølsomhed til brug sammen med HPs batteriløse pen

Pris og tilgængelighed

Den mobile HP ZBook x2 workstation forventes at være tilgængelig i Europa fra december til priser fra 14.499 kr. ex. moms.

Læs også:

Let og mobil laptop fra HP koster kassen HP EliteBook 1030 er nyeste laptop fra den tidligere it-gigant, Hewlett Packard, og den er rettet mod de rejsende som samtidig har en velspækket bankk...
HP lancerer pc’er med indbygget sikkerhed I dag afslører HP en række nye computere, skærme og tilbehør, der er designet med indbygget sikkerhed til den moderne digitale arbejdsplads. Nyhederne...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1938 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?