Huawei tager springet ud i fitness-produkter til næste år

Nu vil Huawei også blande sig i kapløbet om sundheden. De lancerer nemlig nu produkter der kan hjælpe dig med at holde styr på vægt og motion

Huawei AM61 xSport – trådløs lyd til træningen

Det originale Huawei AM61 xSport er et trådløst Bluetooth-headset skabt til højintens træning og løb, hvor du både har behov for at lytte til musik eller instruktioner og samtidig være i stand til at modtage og besvare telefonopkald.

Det stilsikre og magnetiske design sikrer, at headsettet altid sidder godt og komfortabelt i ørerne. Takket være brugen af kompositmembran på mikron-niveau sikres en effektiv respons og en suveræn lydoplevelse med dyb og fyldig bas.

De smarte talebeskeder giver desuden en dynamisk brugeroplevelse og er med til at gøre AM61 xSport til den ultimative træningspartner. Det nye og forbedrede litiumpolymerbatteri giver dig fuld udnyttelse af headsettet i op til 11 timer og 10 dage på standby.


Læs også:

Ny Honor flagskibssmartphone I eftermiddag præsenterer Huawei deres nyeste Honor-model på en stor presse-event i Berlin. Tech-Test er med og vil naturligvis fortælle om nyheder...
Nu kan du let finde dit bortløbne kæledyr, dine ej... Det er Yepzons bærbare sporingsenhed der sammen med et sim-kort fra Orange Business Services, gør at du altid kan finde dine ejendele, børn og kæledyr...

Huawei A2 Sports Band – mere energi i dagligdagen

Det originale Huawei A2 Sports Band overvåger dine bevægelser og puls – og ikke kun, når du træner. Det intelligente armbånd giver dig eksempelvis besked, når du har siddet ned for længe, og det er tid til at bevæge sig.

A2 Sports Band overvåger også din søvn og kan dermed medvirke til en forbedret søvnkvalitet og en dagligdag, hvor du er bedre udhvilet og har mere energi til arbejde og træning. Du kan besvare beskeder og opkald undervejs på det 0,96″ OLED touch-display, og armbåndet har op til ni dages batterilevetid og oplades med den magnetiske oplader.

A2 Sports Band forbindes nemt med din smartphone via Bluetooth og udnyttes til fulde med den gratis Huawei Health-app, som understøtter både Android- og iOS-enheder.

Huawei Smart Body Analyzing Scale – din personlige træningscoach

Fedt fylder tre gange så meget som muskelmasse med samme vægt. Det er derfor, personer med højere fedtprocent kan se større ud end personer med lav fedtprocent, selvom deres vægt er den samme. Med den intelligente Huawei Smart Scale kan du på én gang måle og analysere din krop ud fra ni forskellige parametre: BMR (hvilestofskifte), BMI (kropsmasseindeks), kropsvæskeprocent, kropsvægt, fedtprocent, knoglemasse, muskelmasse samt protein og visceralt fedt.

Den intelligente vægt er nem at bruge og har automatisk brugeridentifikation, som understøtter op til 10 brugere. Vægten overfører automatisk data via Bluetooth til Huawei Smart Body Analyzing Scale-appen, som understøtter både Android og iOS-enheder, hvorefter du kan aflæse målingerne på din smartphone eller tablet.

Smart Body Analyzing Scale kan også anvendes til hurtig måling af vægt og fedtprocent offline – du træder bare op på vægten og aflæser målingen direkte på displayet. Huawei Smart Body Analyzing Scale er skabt i et lækkert, enkelt og stilfuldt design i glas.

Priser

Huawei AM61 xSport: Vejl. pris 399,95 kr.

Huawei A2 Sports Band: Vejl. pris 379,95 kr.

Huawei Smart Body Analyzing Scale: Vejl. pris 479,95 kr.

Læs også:

Headset skal bruges til at hjælpe folk med tinnitu... Det er ikke så ofte at Nikolaj Hviid er i Danmark, men i mandags var han på besøg i hjemlandet for at fortælle om hans nye projekt, Project Ears. H...
Test: Plantronics BackBeat Pro 2 skaber stilhed Det er svært ikke at blive lidt småforelsket i BackBeat Pro 2 fra Plantronics. Headsettet er utrolig elegant at se på, med flot læder og elegant svung...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1786 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?