Hvilken smartphone tager de bedste billeder

Nu kan du hjælpe med til at bedømme - hvilken mobil tager de bedste billeder - stem herunder

Vores stortest af smartphones er næsten færdig, men vi har brug for dit input.

Herunder finder du 10 billeder af samme motiv, taget med 10 forskellige smartphones. Men hvilket billede synes du er bedst, og hvorfor?

Mobiltelefonerne er: Nokia 6.1, Nokia 7 Plus, Nokia 8 Sirocco, Sony Xperia ZX2, Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9+, Huawei P20, Huawei P20 lite, Huawei P20 Pro og OnePlus 6.

Hvilke billeder der hører til hvilke billeder må du gætte dig til. Men stem gerne på det bedste billede herunder. Og så kan du glæde dig til testen går online medio næste uge.

Læs også:

Samsung vil udfordre iPhone X Samsung har allerede løftet sløret for noget af det største der kommer til at ske med den nye smartphone. De kalder den nemlig for ”The Camera. Reimag...
Apple er verdens største it-virksomhed Listen fra det store analysebureau Gartner, er opgjort ud fra deres omsætning af it og komponenter, og placerer som sagt Apple på en suveræn førstepla...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1791 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?