IFA 2016: D-Link sender smart-hjem produkter på gaden

Smarte stik og intelligente radiatorventiler er blot nogle af de nye produkter til det smarte hjems om D-Link sendte på gaden under årets IFA-messe i Berlin

mydlink termostat mydlink termostat

Internettet bringer mange muligheder med sig, ikke mindst forbundne enheder. Disse bringer igen muligheden for smarte hjem, og det er her D-Link har sendt en række nye produkter på gaden.

Den første vi så på IFA 2016 var mydlink Home Smart Power Strip som er en smart stikdåse med mulighed for at tilslutte op til fire stik.

Stikdåsen tilsluttes det trådløse netværk i dit hjem, og så kan du blandt andet overvåge og styre og overvåge alle fire kontakte enkeltvis, og holde styr på elforbruget på dem.

Den smarte stikdåse er en del af mydelink Home økosystemet, og den har en aktiveringsteknologi der gør, at du kan indstille regler og specifikke hændelser, f.eks. kan du indstille kontakterne til at tænde for strømmen når dørsensoren registrerer når døren åbnes. Eller strømmen slås fra hvis røgalarmen registrerer brand eller røg.

Et af de andre nye produkter er mydlink Home Thermostatic Radiator Valve, som hjælper med til at håndtere opvarmningsbehovet. Temostaten har alle de egenskaber som findes i traditionelle ventiler, og så er der tilført en masse nye intelligente funktioner.

Ventilen kan styres direkte fra app’en mydlink Home. Der kan tændes og slukkes for den, der kan indstilles præferencer for åbningsgraden, børnesikring og rumtemperatur for hver enkelt smart-termostat der er i huset.

D-Link sendte også en række nye overvågningskameraer på gaden, blandt andet mydlink Home Monitor HD, der blandt andet har fået nattesyn på op til fem meter og så kan det registrere bevægelser eller lyd på et microSD-kort.

Et andet kamera var Full HD 1800 Panoramic Camera der, som navnet antyder, har et 1800 wide-eye-objektiv, så du i princippet kan se hvad der sker fra væg til væk i hele rummet.

D-Link har gang i produkter til hjemmet, og mon ikke vi kommer til at se mdlink Home-serien udvides endnu mere de næste par år.

Læs også:

Fire højtydende high-end routere imponerer – nogle... De fire routere vi har haft med i testen er Nighthawk X4s AC2600 (R7800), Nighthawk X8 AC5300 (R8500), Asus RT-AC88U (AC3100) og Linksys Max-Stream AC...
D-Link øger hastigheden og dækningen i nye routere... Vi ved det godt – der bliver stadig større krav til vores routere. Film skal være i 4K-kvalitet, musik streames hele tiden, og spil flytter i stigende...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1791 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?