IFA 2016: Ny smartphone fra HTC

Den nye A9s fra HTC er designet i et holdbart metalhus, har indbygget fingeraftrykslæser og et opdateret kamera

Under IFA-messen i Berlin introducerede HTC det seneste medlem af One-serien, HTC One A9s.

“HTC One A9s opstod ud fra et ønske om at skabe en smuk og holdbar smartphone med en overlegen byggekvalitet til et kundesegment, der er vant til plastictelefoner, der føles billige. Samtidig er One A9s en kraftfuld smartphone og en videreudvikling af den funktionalitet og finesse, der kendetegner og har gjort One-serien så populær” fortæller den ansvarlige for HTCs nordiske forretning, Lars Toft i en pressemeddelelse.

A9s har indbygget en fingeraftryksscanner under HD-skærmen, og den kan bruges til at tænde for mobilen og låse eller åbne apps der er beskyttet med HTC Boost+.

Ud over at stille ekstra beskyttelsesfunktioner til rådighed, sørger HTC Boost+ for at holde din smartphone i tiptop stand ved at fjerne midlertidige filer og advare dig om apps, du ikke har brugt i lang tid. Desuden kan Boost+ dynamisk allokere ressourcer efter behov for at gøre betjeningen hurtigere og glattere – det forhindrer samtidig unødvendigt batteriforbrug fra apps, der kører i baggrunden.

Med HTC Freestyle-layoutet er du ikke længere bundet af et usynligt gitter: Træk ikoner, widgets osv. frit rundt, gruppér dem, læg dem i lag, opret link til apps, eller fjern ikonerne helt fra skærmen.

Kamerakvaliteten er blevet en af de vigtigste ting ved en smartphone, og på HTC A9s sikrer et 13-Megapixel kamera på bagsiden, at dine minder kan foreviges i al deres pragt – som kontinuerlig billedserie, panoramabilleder, videoklip i Full HD 1080P eller sågar i ukomprimeret RAW-format med Pro mode. Desuden sikrer BSI-sensoren samt autofokus skarpe billeder i svag belysning, eller hvis det skal gå hurtigt.

Frontkameraet på 5 MP er perfekt til at snuppe hurtige selfies, og med Auto Selfie, Voice Selfie og Live Makeup er det en leg at få det bedste frem i dig hver gang. HTC One A9s leveres med ubegrænset lagerplads på cloudtjenesten Google Photos1, så du kan bare skyde løs uden at være bange for at løbe tør for plads til dine billeder eller videoklip. Med søgefunktionen farer du ikke vild i dit arkiv – den gør det let at finde enkelte fotos ud fra ansigt, sted, objekter, temaer og manuelle søgeord.

HTC har en tradition for at levere en lydkvalitet i særklasse, og den videreføres i One A9s. Med de indbyggede HTC BoomSound-profiler får din musik de bedste vilkår for at imponere – uanset hvilke hovedtelefoner du foretrækker at bruge.

HTC One A9s med 3 GB ram og 32 GB hukommelse kan købes i sort hos udvalgte forhandlere i Danmark fra slutningen af oktober til en vejl. pris på 2.790 kr.

Læs også:

Lumia 830 og 735 til salg i Danmark fra 9. oktober De to nye smartphones kombinerer styrkerne fra Windows Phone med de spændende funktioner fra Lumia-softwareopdateringern Lumia Denim. Både Lumia 830 o...
LTE Smartphone med masser af hestekræfter Så er der godt nyt til folk, der gerne vil have en smartphone, der har masser af hestekræfter, der understøtter de nyeste teknologier, og som ikke kos...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1603 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?