IFA 2017: Segway lancerer ny, smart selv-balancerede og personligt transportmiddel

På årets store gadgetmasse, IFA i Berlin, har Segway lige sendt to nye selvbalancerende personlige transportmidler på banen, Segway miniLITE og miniPLUS

Segway er blevet et ret populært transportmiddel gennem de sidste par år, og nu har de så sendt to nye små versioner på gaden.

Segway miniLITE har en maksimum fart på 16 km/t med en rækkevidde på 18 km og kan styres præcist med en knækontrol-stang. Den har LED-lys, som kan tilpasses, og knækontrol-stangen kan tillige bruges som et håndtag, så man nemt kan løfte sin miniLITE, alt imens et køresikkerhedssystem forhindrer kørere i at falde.

Bredere og større hjul er blevet designet for at gøre dette til et behageligt om end robust rejseprodukt, som kan køre igennem vanskeligere terræn samtidig med, at balancen er intakt. Som et mere sikkert og sjovt alternativ til hoverboard, er dette et fantastisk valg for børn og teenagere i løbet af gavesæsonen.

Segway miniPLUS er den mest eksklusive i miniserien. Med specielle features såsom Følg-mig funktionen, der kan aktiveres med en fjernbetjening, er dette produkt designet ikke alene som et køretøj, men også som en rejsefælle.

Den selv-balancerede miniPLUS kan nå en fart på op til 20 km/t og har en rækkevidde på op til 35 km. Endvidere, ligesom alle andre produkter i miniserien, kan du give din rejse et personligt præg med de justerbare LED-lygter.

Forbliv smart samt up-to-date

Begge versioner i miniserien kan overvåge statistikken og dit køretøj gennem Ninebot by Segway appen. Denne app gør det muligt at tjekke din fart, se kilometerafstand og batteristatus, og gør det muligt for brugerne at blive opdaterede og forbundne med andre brugere tæt på. Medens hovedmodellen Ninebot by Segway miniPRO allerede er til rådighed i butikkerne, vil de yderligere to modeller Segway miniLITE og miniPLUS være tilgængelige i løbet af Q4 2017. Det er også der vi kommer til at høre mere om prisen.

KickScooters

For nyligt annoncerede Segway også to nye, smarte elektriske KickScooters med forøget rækkevidde og fart. Modellerne ES1 og ES2 er begge letvægtsscootere og har et One Touch sammenklappeligt system, som tillader kørere at rejse praktisk eller bare for sjov.

Farten varierer fra 20 km/t for ES1-modellen til 25 km/t for ES2-modellen og kan endda forøges til 30 km/t med et tillægsbatteri. KickScooterne tilbyder en behagelig køretur med features såsom fartkontrol, abs-bremsesystem og støddæmpning.

Læs også:

Nu bliver Segways og eldrevne løbehjul lovlige på ... Der er i første omgang tale om en forsøgsordning på et år, hvor de spændende Segways, selvbalancerende køretøjer og eldrevne løbehjul bliver sluppet f...
Apple på vej med selvkørende bil Det er stadig ikke det store vi ved om den kommende Apple Car, for interviewet med Bloomberg var ganaske kort. Men Tim Cook bekræftede rygterne om App...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2006 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?