Intel går ind i fitnessverdenen

Intel og SMS Audio LLC har netop annonceret et samarbejde, der skal kombinere teknologi, fitnessudstyr og musik.

Det kommende produkt, SMS Audio BioSport In-Ear powered by Intel (vi håber, de finder på et kortere navn, når det skal lanceres), bliver en forlængelse af den allerede eksisterende række af SMS Audio-produkter til fitnessverdenen.

Samarbejdet skal løfte integrerede biometriske målinger over i produkter, som mange fitnessfolk allerede bruger, så der ikke er brug for ekstraudstyr.

De kommende headsets vil indeholde en pulsmåler, som skal erstatte de nuværende pulsmålere, der kræver et bånd rundt om brystet, en sender og en modtager.

SMS Audio BioSport In-Ear Powered by Intel vil samtidig være kompatibel med den populære løbe app RunKeeper, og der er planer om også at understøtte en række andre apps til fitness.

Læs også:

Personlig træningsguide til Fitbit Fitbit har lige indgået en aftale om at købe FitStar, der hører til blandt de største og mest populære apps og platforme når det kommer til personlig ...
Nu vil TomTom hjælpe med at beregne din fysiske al... TomTom har lige lanceret Fitness Age, Fitness Points og Personalised Workouts-applikationerne, som nu er tilgængelige til cardio-modellerne TomTom Run...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1603 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.