Intels RealSense-teknologi med i gaming-laptop fra Acer

Gadgetmessen i Las Vegas, CES er begyndt og Acer har lanceret en masse nye spændende produkter. Et af dem er en ny laptop der har fået den helt nye RealSense-teknologi fra Intel og det giver muligheder

acer aspire V nitro black edition

Det er det helt nye ”Intel RealSense short range” kamera der er blevet en del af den nye ’Black Edition’ version af Aspire V Nitro gaming-laptoppen. Kameraet gør det muligt, at de nu kan udsende deres egen spilleoplevelse og video-chat uden baggrund – den bliver nemlig fjernet ’on the fly’ af det intelligente kamera.

Faktisk så mener Acer, at der ikke går længe inden spillere kan scanne deres eget ansigt, og så placere det på en karakter i deres favoritspil, og scanne objekter fra den virkelige verden, og placere dem i spillene – spændende perspektiver ikke sandt?

Intels RealSense kamera kommer i både 15” og 17”-versionen af Aspire V Nitro Black Edition, og ud over mulighederne for at scanne ansigt og objekter, som jo var fremtidsvisioner, så giver kameraet også mulighed for at opfange bevægelser op til 1,5 meter fra laptoppen, og være bedre til at forstå bevægelsesstyring.

Naturligvis giver kameraet også mulighed for at benytte Windows Hello i den nye version af Microsofts operativsystem. Dermed bliver det muligt at logge ind på den nye gaming-laptops ved at scanne ansigtet.

Endnu er der ikke rigtigt nogle oplysninger om, hvornår denne laptop ender på det danske marked, men den skulle ramme generelt i vores region i februar, og den skulle få en startpris på omkring 1.299 Euro, altså lige under 10.000 kroner – for den lille model altså. Så mon ikke en typisk model vil ende på en små 15.000 gode danske kroner?

Her på redaktionen glæder vi os til at få mulighed for at teste den.

Læs også:

TEST: Ultratynde Swift 7 udfordrer MacBook Hvis du gerne vil have en laptop der næsten intet vejer og som virkelig er tynd, så skulle du måske overveje at kigge efter den nye Swift 7 fra Acer. ...
HP lancerer prisvenlige Pavilion computere med sma... HP har lige to nye computere til deres Pavilion-serie med elegant design og avancerede funktioner til alle lige fra studerende til digitale kreative. ...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2001 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?