It-sikkerhed fra nyt dansk firma

Internetsikkerhed er kompliceret at forstå, men et dansk sikkerhedsfirma satser på klar tale og forståelig service

ChiliSecurity

Det nye dansk it-sikkerhedsfirma med navnet ChiliSecurity ønsker at gøre it-sikkerhed til noget, som danskerne både forstår og bruger.

Det vil de blandt andet gøre ved at tilbyde dansk service på deres produkter, 24 timer i døgnet vel og mærke.

Direktør, medstifter og partner i ChiliSecurity, Martin Larsen, mener at der er for mange smarte ord, og at det er alt for svært at gennemskue præcis, hvad man får for pengene, og hvad der skal til for at være ordentligt beskyttet, når man færdes på nettet.

"Det er primært branchens skyld, fordi brugervenligheden slet ikke har fulgt med den udvikling, som er sket de seneste år på antivirus-området," siger Martin Larsen i en pressemeddelelse.

ChiliSecurity fokuserer på online sikkerhed til private, og missionen er at bringe brugervenlighed og service tilbage i fokus.

Folkene bag ChiliSecurity er ikke alene om at tro på det nye firma, de har allerede en række investorer med sig, som både har kastet penge i projektet og stillet lokaler i Odense til rådighed.

Ambitionerne er dog langt større end et kontor i Odense, der skal nemlig satses internationalt, og i øjeblikket er ChiliSecuritys hjemmeside ved at blive oversat til 20 forskellige sprog.

"De fleste af vores konkurrenter yder support på engelsk, men ikke på det enkelte lands sprog, og det er her, vi vil gøre en forskel. Det er muligt, fordi vi ansætter it-supportere lokalt i de forskellige lande," siger Martin Larsen.

ChiliSecurity´s antivirusprogrammer har lånt teknologien fra BitDefender, som flere år i træk er kåret til at levere verdens bedste antivirusmotor. Både brugere med pc, Mac eller Android-smartphones kan benytte programmerne.

Læs også:

Big brothers ufattelige udholdenhed Påskeferien og forårets helligdage lurer rundt om hjørnet. Familiefrokoster og konfirmationer lokker dig ud af hjemmet, men det er også tiden, hvor in...
Danskere siger blindt ’ja’ når de henter apps YouSee Musik. TV2 Sport. MobilePay. SnapChat. Trio. Tradono. Det er navnene på nogle af de mest populære apps blandt danskerne i øjeblikket. Men over ...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1749 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.